|
Nu esti logat.
Ajutor, care e versiunea de pe piata romaneasca a pastilelor Portia?Pagini: 1
#1 2007-09-04 23:09:33
Ajutor, care e versiunea de pe piata romaneasca a pastilelor Portia?Salut, tocmai ce m-am intors din SUA dupa un an si am realizat ca am o problema. Acolo, ginecologul imi prescrisese anticonceptionalele Portia (Active Ingredients: Ethinyl Estradiol and Levonorgestrel, Representative Names: Alesse, Aviane, Enpresse, Lessina-28, Levlen, Levlite, Levora, Nordette, Portia, Seasonale, Tri-Levlen, Triphasil, Trivora-28) cu care eu m-am inteles de minune. Singura problema e ca nu m-am gandit sa imi fac provizii sau sa intreb de alternativele de aici? Are cineva idee daca le gasesc pe piata sau care ar fi cea ma apropiata varianta? Offline #2 2007-09-05 09:50:45
Re: Ajutor, care e versiunea de pe piata romaneasca a pastilelor Portia?mergi la un medic de planning cu ele...ca sa ti de a ceva asemenator...sau altceva bun pt tine...din pacate din cunostintele mele nu se gasesc la noi pe piata...daca ai gasii pe cineva sa ti le cumpere si sa ti le trimita ar fi bine... happy with him...inlove with him... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|