homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Poate fi herpes genital??

#1 2010-02-27 12:29:35

deeea
New member
Inregistrat: 2006-05-15

poate fi herpes genital??

Buna!
As avea si eu o nelamurire...acum 2-3 saptamani mi-a aparut un cosuletz putin mai mare , intr-o parte...cand l-am spart a curs sange (de fapt mai mult l-am rupt), apoi a ramas un mic semn...acum cateva zile mi-au mai aparut inca 2 in cealalta parte, tot asa...poate fi herpes genital sau sunt doar cosuri care apar dupa epilatul cu lama??  visslar
mentionez ca nu am alte simptome, mancarimi, sau usturimi la urinat, febra etc... daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscatoare cesafac ...multumesc mult!!

#2 2010-02-27 12:36:56

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: poate fi herpes genital??

eu personal nu cred sa fie vorba de herpes genital, avand in vedere ca prima manifestare a virusului este f violenta, cu multe, pana la cateva zeci de leziuni, asa numite bubite pline cu lichid ce apoi se sparg singure, si care sunt extrem de dureroase si cu usturimi. cred totusi ca e vorba de niste cosuri .. poti folosi pt asta gel pt igiena intima care calmeaza cat de cat iritatiile.
pentru a fi sigura, mergi sa te vada un ginecolog.
sanatate!

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#3 2010-02-27 13:56:35

deeea
New member
Inregistrat: 2006-05-15

Re: poate fi herpes genital??

mersi mult!! m-am mai linistit, ca tot citeam diverse despre herpesul genital si ma speriasem...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.