|
Nu esti logat.
Examen papanicolau#1 2010-02-27 11:07:33
examen papanicolaubuna ziua.sunt si eu in aceeasi situatie,asa cum vad ca se afla multe dintre voi si anume:la examenul pe care l-am facut cum se obisnuieste la 6 saptamani dupa nastere,am primit un rezultat nu tocmai bun si anume:clasa3 papanicolau,gardnerella,asc-us.mi-a fost recomandata colposcopia si testarea hpv.intrebarea mea este:stie cineva daca sarcina poate fi cauzatoare de astfel de modificari citologice?precizez ca in timpul sarcinii am efectuat 2 astfel de Offline #2 2010-02-27 12:39:13
Re: examen papanicolaute sfatuiesc sa repeti exm papanicolau. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #3 2010-02-27 12:51:38
Re: examen papanicolaufaptul ca ti-a iesit gardnerella nu e grav,e doar o modificare a florei vaginale...insa faptul ca a iesit ASCUS indica probabil infectia cu virusul HPV,de aceea trebuie sa faci acea testare hpv. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2010-02-27 13:44:00
Re: examen papanicolaumultumesc pentru raspuns.nu stiam daca pot aparea modificari celulare pe col de la sarcina.despre transmiterea Ultima oara a fost editat de marin raluca (2010-02-27 13:52:23) Offline #5 2010-02-27 17:40:27
Re: examen papanicolauRepeta testul. Oricum perioada de incubatie a virusului este destul de lunga. Se poate sa-l fi contactat inainte de repaosul sexual. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|