homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt normale aceste schimbari?

#1 2010-02-28 22:57:20

crina-dana
New member
Inregistrat: 2010-02-28

sunt normale aceste schimbari?

Buna seara,

Am cateva nelamuriri...
Acuma sunt la prima cutie de Yaz... m-am hotarat sa incep sa le iau... bineinteles acestea mi-au fost recomandate de ginecolog. mi-a intarziat ciclu 2 saptamani... apoi din prima zi, am inceput sa iau Yaz, azi am luat a 13a pastila... si inca mai am mai ff putina menstruatie... de o culoare mai inchisa. sanii mi s-au umflat... dinainte sa iau pastilele.. si acuma tot asa sunt. sunt normale aceste simptome?

#2 2010-02-28 23:04:43

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Re: sunt normale aceste schimbari?

crina-dana a scris:

Buna seara,

Am cateva nelamuriri...
Acuma sunt la prima cutie de Yaz... m-am hotarat sa incep sa le iau... bineinteles acestea mi-au fost recomandate de ginecolog. mi-a intarziat ciclu 2 saptamani... apoi din prima zi, am inceput sa iau Yaz, azi am luat a 13a pastila... si inca mai am mai ff putina menstruatie... de o culoare mai inchisa. sanii mi s-au umflat... dinainte sa iau pastilele.. si acuma tot asa sunt. sunt normale aceste simptome?

mie mi`a spus medicul ca e normal ca in prima luna sa apara "pete maronii"... si cu sanii am patit la fel:)

If you take it personal, that's ok! wink

#3 2010-02-28 23:11:55

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

crina-dana a scris:

... sanii mi s-au umflat...

tummenupp sa vezi ce se va bucura el visslar

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#4 2010-03-01 11:23:44

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Sunt normale simptomele tale. Sanii s-au umflat pentru ca urma sa iti vina menstra, iar acum sunt umflati de la anticonceptionale. Bucura-te de ei lol Si da, si petele maronii, denumite "spotting" sunt normale in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor.

Failure teaches Success!

#5 2010-03-01 11:55:47

crina-dana
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Va multumesc pentru raspunsuri!
Si mai am o intrebare...daca nu am partener momentan, nu am activitate sexuala in mod regulat... ma afecteaza intr-un fel ca iau anticonceptionale si nu e activitate sexuala?

Publicitate

loading...

#6 2010-03-01 14:33:14

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu te afecteaza din punctul asta de vedere.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.