|
Nu esti logat.
Inca o luanticonceptionale#1 2010-03-01 17:05:03
inca o luanticonceptionaleBuna. Am anumite prietene care au luat yasmin nu pentru protectie doar pentru ca le mareau sanii si de ingrasat nu se ingrasau. Doar ca mie tocmai mi-a trecut menstruatia si nu as astepta inca o luna ca stiu ca se iau in prima zi de menstruatie si sunt putin nerabdatoare. Ar avea ceva efecte adverse in plus fata de cele de obicei? Multumesc. Offline #2 2010-03-01 17:34:06
Re: inca o luanticonceptionaleIn primul rand, daca 'unor prietene' le-au crecut sanii si nu s-au ingrasat nu inseamna ca asa va fi si in cazul tau. Anticonceptionalele nu se iau ca 'asa ia si prietena cutare', se iau dupa un control la ginecolog/planning Daca lor le-au crescut sanii la tine pot avea niste efecte adverse de toata frumusetea. Ah, si oricum, daca renunti la pilule o perioada, sanii revin la forma initiala Offline #3 2010-03-01 18:12:04
Re: inca o luanticonceptionaleEle iau de vreo 2 ani. Si sincera sa fiu nu am auzit de efecte adverse extraordinare. Sunt constienta de faptul ca efectele sunt temporare si de superficialitatea de care dau dovada dar peste o luna am un eveniment la care doar putin lipseste ca decolteu sa fie pe deplin multumitor. Offline #4 2010-03-01 18:18:38
Re: inca o luanticonceptionalePai push-up-ul nu e suficient ? Poti sa te trezesti cu spotting de la anticonceptionale si nici sa nu ti se mareasca sanii... deci te vei simti mai putin bine la eveniment Offline #5 2010-03-01 18:19:09
Re: inca o luanticonceptionaleNa, la urma urmei e corpul tau, si faci cum crezi pilulele le poti incepe oricand, dar protectie iti vor oferi doar dupa ce inghiti 7 pilule.. Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-01 19:21:42
Re: inca o luanticonceptionaleNu as vrea sa iau sutien pt ca modelul rochiei nu prea permite purtarea sutienului si sa arate bine. Are spatele gol si arata urat sutienul. Am incercat si transparent la spate dar chiar nu ii ok. Protectia nu conteaza oricum pt protectie aleg prezervativul asa ca o luna pana atunci am zis ca ar merita sa risc putin. Offline #7 2010-03-02 08:31:51
Re: inca o luanticonceptionaleParerea mea este sa nu te joci cu anticonceptionalele asa. Hormonii nu sunt aspirine. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|