homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorr! fetelor

#1 2010-03-02 16:24:59

vera12
New member
Inregistrat: 2010-03-02

ajutorr! fetelor

vreau sa fac dragoste cu iubitul meu am app 16 ani vreau  sa aflu in ce perioda pot si nu pot ramane insarcinata pt ca vreau sa o fac neprotejat!multumesc

#2 2010-03-02 16:29:43

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

Re: ajutorr! fetelor

vera12 a scris:

vreau sa fac dragoste cu iubitul meu am app 16 ani vreau  sa aflu in ce perioda pot si nu pot ramane insarcinata pt ca vreau sa o fac neprotejat!multumesc

Ok..am trait sa o aud si pe asta !!! De ce anume ai vrea sa o faci neprotejat? Exista un risc sa ramai insarcinata in absolut orice perioada.Parerea mea este ca ar trebui sa te mai pui la punct cu ce inseamna treaba asta si ce riscuri sunt si abia apoi sa faci dragoste cu iubitul tau.

Ultima oara a fost editat de Melania_Mely (2010-03-02 16:30:33)

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#3 2010-03-02 16:39:38

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

vera12 a scris:

pai insusi termenul de neprotejat implica faptul ca nu esti protejata smile in primul rand nu esti protejata de o sarcina 100% in nici o perioada a ciclului pentru ca probabil la varsta ta ai si ciclurile neregulate si nu poti aproxima exact data ovulatiei. chiar si asa, un contact sexual neprotejat poate conduce la sarcina oricand.

in al doilea rand nu esti protejata de zecile de boli cu transmitere sexuala.

deci te rog mai analizeaza un pic situatia, e cel mai bine.

#4 2010-03-02 18:45:52

vera12
New member
Inregistrat: 2010-03-02

fetelor vreau sa aflu mai multe daca ma puteti ajuta pt ca sunt foarte confuza prietena mea a fct-o d cateva ori neprotejat si nu are prob.multumesc si astept cat mai multe sfaruri si sugestii

#5 2010-03-02 18:49:52

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

vera12 a scris:

fetelor vreau sa aflu mai multe daca ma puteti ajuta pt ca sunt foarte confuza prietena mea a fct-o d cateva ori neprotejat si nu are prob.multumesc si astept cat mai multe sfaruri si sugestii

pai eu ti-am dat un sfat cred eu foarte pertinent. daca prietena ta a facut neprotejat nu inseamna ca nu are probleme, pentru ca ti-am zis ca sunt multe multe boli cu transmitere sexuala, nu sarcina e problema ta majora. daca ea se duce si isi taie un picior, faci si tu la fel?

trebuie sa intelegi ca a face sex nu inseamna doar distractie, desi desigur ca e foarte distractiv smile DAR in nici un caz nu face sex fara protectie, cel putin pana nu va faceti amandoi toate analizele. trebuie sa privesti matur toata problema asta si sa fii constienta de ce inseamna cu totul, sa eviti sa accepti sfaturi de la prietene si sa fii tu singura informata. vorbeste cu mama ta, vezi un medic de planning, incearca sa te informezi. sexul chiar e o chestie serioasa, mai ales daca o faci neprotejat. nu inteleg ce sugestie astepti mai mult, nu cred ca o sa te indemne cineva sa faci sex neprotejat.

informeaza-te, internetul e foarte generos in privinta asta, daca alta modalitate de informare nu ai.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.