|
Nu esti logat.
Escapelle#1 2010-03-01 13:16:45
escapelleBuna ziua. Am o problema in sensul ca sunt foarte speriata. Nu stiu daca sunt sau nu sunt insarcinata. Am avut contact sexual protejat dar s-a rupt prezervativul. El nu a ejaculat. La o ora am luat pilula de a doua zi mai exact escapelle. Am facut un test de sarcina la 3 zile dupa ce am avut actul sexual si a iesit negativ. Va rog sa-mi dati un sfat. Multumesc. O zi buna. Offline #2 2010-03-01 17:03:03
Re: escapelleca sa fie concludent, testul se face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 7 zile de la intarzierea menstrei. daca ai luat escapelle corect in mod normal nu ar trebui sa fie sarcina. Offline #3 2010-03-03 13:46:19
Re: escapelleBuna ziua. Am o problema in sensul ca sunt foarte speriata. Nu stiu daca sunt sau nu sunt insarcinata. Am avut contact sexual protejat dar s-a rupt prezervativul. El nu a ejaculat. La o ora am luat pilula de a doua zi mai exact escapelle. Am facut un test de sarcina la 3 zile dupa ce am avut actul sexual si a iesit negativ. Dupa 7 zile am avut o sangerare care a durat decat o zi. Va rog sa-mi dati un sfat. Multumesc. O zi buna. Offline #5 2010-03-03 17:10:41
Re: escapellePai cum sa ramai insarcinata daca in primul rand el nu a ejaculat si in al doilea rand ai luat imediat escapelle?Cat despre testul de sarcina daca e facut asa de repede e facut degeaba pentru ca nu poate fi concludent.Dar oricum nu ai motive sa te stresezi numai sa nu faci o obisnuinta din a lua pilula de a 2 a zi pentru ca vorba cuiva nu sunt bomboane.Am citit articole unde scria ca se iau doar in cazuri de exceptie si maxim de 2 ori pe an. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|