|
Nu esti logat.
Umflatura in gat...#1 2010-03-03 20:36:40
umflatura in gat...buna fetelor, acum aproximativ 3 saptamanai mi-a iesit o umflatura pe trahee mai exact in directia ''omusorului'' si ma deranjeaza cand inghit. tocmai am facut toate analizede de sange inclusiv exudatul faringian si e totul ok. totusi nu imi pot da seama de la ce o fi...astept pareri Offline #3 2010-03-03 21:19:17
Re: umflatura in gat...nu e nimic alb e doar un umfatura cam de marimea unui bob de fasole mai mic. ma gandesc ca o fi de la tiroida pt ca mi-a gasit ceva dereglare am tsh-ul marit....chiar iau niste pastile pt tiroida....nush ce s mai zic da e ft deranjant parca mi-a ramas o pastila in gat... la ce medic s ma mai duc... ms astept raspuns Offline #4 2010-03-03 21:25:44
Re: umflatura in gat...nu am idee ce poate fi. la un ORL-ist trebuie sa mergi pt diagnostic Offline #5 2010-03-03 21:35:20
Re: umflatura in gat...mda la asta ma gandeam si eu in ultima instanta...mai incerc si acolo...m-am si saturat..iti multumesc frumos Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-03 21:37:45
Re: umflatura in gat...
nu are cum sa fie pe trahee si o sa vezi tu prea bine, in primul rand. in al doilea rand, tiroida nu e acolo, e pe fata anterioara a gatului, deci nici de la tiroida nu poate fi. pentru problema cu tsh-ul marit evident trebuie sa te vada un endocrinolog. Ultima oara a fost editat de moksha (2010-03-03 21:38:08) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|