|
Nu esti logat.
Cu cat timp inainte de un control ginecologic nu e bine sa faci sex?Pagini: 1
#1 2007-09-05 09:10:40
Cu cat timp inainte de un control ginecologic nu e bine sa faci sex?As vrea sa stiu cu cat timp inainte de un control ginecologic nu e bine sa faci sex. Am programare vineri dupa-amiaza! Offline #2 2007-09-05 10:41:32
Re: Cu cat timp inainte de un control ginecologic nu e bine sa faci sex?cu 48 de ore unainte VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-06 07:45:03
Re: Cu cat timp inainte de un control ginecologic nu e bine sa faci sex?cam 2 zile stiu si eu Offline #4 2007-09-06 08:46:52
Re: Cu cat timp inainte de un control ginecologic nu e bine sa faci sex?cam 24-48 de ore stiu si eu Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #5 2007-09-06 09:41:36
Re: Cu cat timp inainte de un control ginecologic nu e bine sa faci sex?48 ore (in eventualitatea ca ti se ia o lama). "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|