homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale si fenobarbital

#1 2010-02-28 16:13:27

alina11
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Anticonceptionale si fenobarbital

Salutari!
Dar din moment ce sunt putin panicata, intru direct in subiect:

Sunt racita crunt si m-am lasat pe mana mamei cand mi-a dat fasconal. Abia dupa ce am luat am percutat c-ar fi mai bine sa verific ce contine sa vad daca interactioneaza cu pilulele (yasmine, le iau de vreo 5luni) si da, are fenobarbital. Asta a fost la 15min dupa ce am luat fasconalul asa ca directia wc ca sa vomit totul (ora 3 dupa-amiaza). Am dat afara cat am putut, desi tot simt ca nu am golit complet stomacul. Aseara la 8 am luat cea de-a 3a pastila din blister dupa sapt de pauza, deci sunt in prima sapt cand e riscul mai mare, si tot aseara am avut si contact sexual.

Ce masuri trebuiesc luate, oare exista sanse sa raman insarcinata de la actul de aseara (tinand cont ca pe prospect scrie ca daca uit o pastila in prima sapt - cam aceeasi chestie cu anularea efectului - si am avut contact sexual inainte, am sanse sa raman)? Evident am in fata o saptamana de folosit prezervative, dar altceva ce sa fac?

Ultima oara a fost editat de alina11 (2010-02-28 16:15:16)

#2 2010-02-28 18:28:36

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Anticonceptionale si fenobarbital

In afara de protectia de sapte zile nu si ce sa faci. Nu cred ca sunt sanse de sarcina. Protectia scade abia dupa cele 12 ore de marja in care poti sa intarzii cu pastila.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-03-05 15:30:17

alina11
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Re: Anticonceptionale si fenobarbital

Multumesc mult!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.