homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Concediu m

#1 2010-03-05 14:23:28

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Concediu m

Buna fetele!

Am un angajat care si-a rupt mana.... a adus adeverinta de la medic si tot ce mai trebuie. Intrebarea mea e... eu ii dau procentajul ala de 80% care ii revine din salariu sau este platit de CNAS...urmand sa depuna la ei un dosar in sensul asta?

LE:.. Anyone ca nu reusesc sa vb. cu contabila..........

Ultima oara a fost editat de Gherutza (2010-03-05 15:17:17)

Failure teaches Success!

#2 2010-03-05 15:50:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Concediu m

din cate stiu, TU ii platesti si tot TU ii depui dosarul la cnas. el tre sa vina doar cu concediul de la medicul de fam. cel putin in cazul concediului de maternitate, care e asimilat ca un conc medical oarecare, asa e sigur.

si din cate stiu... cnas iti va deconta banii destul de tarziu sad

mai asteapta pareri...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2010-03-05 21:16:00

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Concediu m

Gherutza a scris:

Buna fetele!

Am un angajat care si-a rupt mana.... a adus adeverinta de la medic si tot ce mai trebuie. Intrebarea mea e... eu ii dau procentajul ala de 80% care ii revine din salariu sau este platit de CNAS...urmand sa depuna la ei un dosar in sensul asta?

LE:.. Anyone ca nu reusesc sa vb. cu contabila..........

DOsarul il duci tu CNAS. Primele cinci zile se platesc din fondul de salarii, adica din banii tai, diferenta se deduce din contributia angajatorului la asigurarile de sanatate si se vireaza mai putin cu acea suma.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.