|
Nu esti logat.
Cpu compatibil cu placa de baza?#1 2010-03-01 18:22:44
cpu compatibil cu placa de baza?As vrea sa imi achizitionez de la http://www.itbroker.ro modelul ... Offline #2 2010-03-01 18:37:23
Re: cpu compatibil cu placa de baza?cred ca asta te-ar putea lamuri cel de la magazinul de it... Offline #3 2010-03-02 14:13:00
Re: cpu compatibil cu placa de baza?florinvsc , teoretic ar trebui sa mearga , ca frecventa si ca nr de pini se potrivesc , dar pe site-ul producatorului nu am gasit si amd x4 ca procesoare suportate , e posibil sa nu fie update-ata lista lor de pe site ... deci repet , esti cam la limita dar teoretic ( si eventual cu un update de bios ) ar trebui sa fie ok To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #4 2010-03-06 13:34:50
Re: cpu compatibil cu placa de baza?Ăsta e spammer, greu vă mai prindeţi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|