|
Nu esti logat.
Dilema....#1 2010-03-06 00:42:46
dilema....buna fetele:* Offline #2 2010-03-06 00:51:16
Re: dilema....Sa mergi la medic sa ti le schimbe daca esti sigura ca ele sunt cauza. Eventual sa mai astepti inca o luna/ o folie #4 2010-03-06 10:10:08
Re: dilema....buna..am o mare ingrijorare...in ian mi-a venit menstruatia pe 22 ...apoi pe 3 febr am avut un contact sexual neprotejat dar nu a terminat in mine...apoi pe 16 febr mi-a venit menstruatia insa mai putin decat de obicei(3 zile)...pe 26 febr am mai avut un contact sexual neprotejat..insa de data aceasta prietenul meu a terminat in anus...iar aseara simtindu-ma cam balonata m-am speriat si am facut un test de sarcina ..iar la T mi-a iesit o liniuta ffff vag perceptibila asta dupa cateva minute bune(stiu k poate aparea si dak ai vreun chist )...vreau sa il mai repet maine dimineata....ca sa imi ies din pareri..voi ce credeti? va multumesc frumos Offline #5 2010-03-06 10:14:30
Re: dilema....Daca liniuta a doua nu a aparut in primele 5 minute nu e valabila. Cat despre risc, el exista. Oricum testul de sarcina din urina este concludent la trei saptamani de la contactul cu risc. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-06 10:29:00
Re: dilema....il fac din nou maine si va scriu..eu ma tem de contactul neprotejat de pe 3 febr pt k pe 16 la menstruatie am avut mai putinsi cred ca eram si in perioada fertila( de obicei intr-o luna am mai mult decat in urmatoarea..asta de cand am eu menstruatie)dar parca in febr am avut mai putin decat ma asteptam..si imi e frica sa nu fie p menstruatie peste sarcina ....multumesc mult!...app perioada de fertilitate sunt a 13-14 zi ? Offline #7 2010-03-06 15:51:40
Re: dilema....
nu vreau sa fiu in nici un caz rea, dar mi se pare ca trebuie sa fii mult mai informata despre ce inseamna sa faci sex si cand chiar exista mari sanse sa ramai insarcinata. adica nu ar fi trebuit sa iti treaca prin cap macar sa faci sex neprotejat daca tu nici nu stii cand e perioada fertila. un simplu search pe google te-ar fi lamurit, ca sa nu mai zic ca e un articol cred si pe siteul asta. presupun ca nu esti extrem de informata nici in legatura cu bolile care se transmit pe cale sexuala, asa ca te indemn sa te informezi mai mult, sa fii mai responsabila si sa iti asumi faptul ca sexul nu e doar placere Ultima oara a fost editat de moksha (2010-03-06 15:52:22) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|