homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Entru prima daaSimptome sarcina in timpul anticonceptionalelor

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » entru prima daaSimptome sarcina in timpul anticonceptionalelor

#1 2010-03-06 22:43:34

diana0andreea
Membru
Inregistrat: 2010-03-06

entru prima daaSimptome sarcina in timpul anticonceptionalelor

Buna seara .... este pentru prima data cand scriu desi de-a lungul timpului am urmarit diverse discutii. As avea insa o nelamurire desi probabil s-a mai discutat acest subiect pana acum. Eu folosesc yasmin de vreo 8 luni, iar in primele 3 luni am avut asa-numitele "spotting-uri"...de vreo 2 ori ..... dupa care totul a intrat in normal... insa in aceasta luna sau intamplat niste lucruri care m-au pus pe ganduri....am inceput sa urinez mai des iar in ultimele 3 zile ale foliei mi-a aparut o sangerare similara menstrei si de asemenea ma simt exact ca si cand mi-ar fi venit(balonare, durere de cap, dureri in zona abdominala, sani mariti, scaun moale-dar nu dupa ce am luat pastilele, doar inainte, adica in timpul zilei).... mentionez ca am luat cu sfintenie pastilele pot sa garantez cel putin pentru ultimele 2 sau chiar 3 luni...si nu am intarziat niciodata mai mult cu 3 ore fata de ora programata...nu am sarit peste nici o pastila.... Maine intentionez sa fac un test dar nu sunt sigura cat de sigure sunt testele in timpul utilizarii contraceptivelor....desi presupun ca nu ar trebui sa fie o problema...eu mi-am mai facut teste asa "de verificare".... In principiu vreau sa stiu ce parere aveti despre cazul meu si cam ce crdeti ca ar trebui facut.... este posibil ca pastilele sa nu mai functioneze? As dori sa adaug ca ultimul test l-am facut in urma cu aprox 2 luni si a iesit negativ...iar pana acum toate au decurs normal...

Mjultumesc frumos!

#2 2010-03-06 23:09:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: entru prima daaSimptome sarcina in timpul anticonceptionalelor

diana pastilele functioneaza smile
probabil ai iar spotting.
eu zic sa nu te ingrijorezi iar daca si luna viitoare patesti la fel sa mergi la medic. e posibil sa nu ti se mai potriveasca.
testele de sarcina sunt concludente si daca iei anticonceptionale, desi le vad rostul daca ai luat pastilele corect.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » entru prima daaSimptome sarcina in timpul anticonceptionalelor

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.