homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza la anticonceptionale

#1 2007-09-06 10:09:17

andreiuta_4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

pauza la anticonceptionale

am si eu o nelamurire....treb sa fac o luna pauza la anticonceptionale pt anumite analize!intrebarea mea este dupa acea pauza pot sa reiau aceleasi pastile sau treb sa ma duc din nou la medicul ginecolog?si inca una in acea pauza de o luna exista riscu sa am sangerari sau alte alte stari?si banuiesc ca trebuie protectie maxima ,nu?

#2 2007-09-06 10:12:48

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: pauza la anticonceptionale

doctorul ti`a zis sa faci pauza?da,poti relua aceleasi pastile in cazul in care medicul nu`ti recomanda altele..depinde de ce probleme ai..in pauza aceea pot aparea sangerari si da,trebuie protectie!

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3 2007-09-06 10:26:08

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

In cazul in care analizele n-au nicio legatura cu anticonceptionalele sau cu ceva care ar putea sa le interzica, le poti relua pe aceleasi. Protectie maxima si sa nu te sperii de prima menstruatie de dupa intrerupere (s-ar putea sa arate altfel decat de obicei).

#4 2007-09-06 16:11:59

andreiuta_4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

da medicul endocrinolog mi-a spus sa fac o pauza cam de 1 luna ,pt ca din cauza pastilelor nu se poate vedea la analize ce am,daca am ovar polichistic sau nu..............si cica avand in sange aceste pastile nu se vede clar la anlize si la ecografie!multumesc mult pt raspunsuri

#5 2007-09-06 16:14:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca faci analize pt. endocrine da trebuiesc intrerupte dar faza ca nu poate vedea la ecografie ovarele ,este sincer o aberatie in plus din cate stiu eu pt. ovarele polichistice tot ac. se recomanda ca si tratament

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.