|
Nu esti logat.
5 zile inainte + 5 zile dupa ciclu=SAFE#1 2010-03-06 15:58:36
5 zile inainte + 5 zile dupa ciclu=SAFEPoate o sa vi se para o prostie ce va zic eu acum.eu stiu lucrul asta de la un fost prieten de-al meu.va rog sa ma contraziceti dar in cazul meu a fost adevarat.cer sfatul doamnei doctor,daca se poate.am 28 de ani.lucrez pe nava de croaziera care merge numai in tarile calde.acum am un prieten care nu este roman.nu e nici o sansa sa ne mai vedem.eu voi pleca pe 13 martie pe alt vapor.nu stiu daca o sa ne mai vedem.oricum,am venit din voiaj pe 15 feb ,dar inainte am fost cu el.m-a sunat sa ma intrebe daca totul e ok.am venit deci acasa si parca tot timpul am friguri.asa frig mi se pare.tremur tot timpul de frig ma imbrac cat mai gros,degeaba.se poate sa-mi intarzie ciclul din cauza frigului sau...se zice ca cele 5 zile inainte de ciclu cat si cele 5 zile imediat dupa ciclu sunt "safe",adica nu poti ramane insarcinata.pt mine asa a fost..pe 2 feb 2010 m-a venit ciclul care tine vreo 5 zile. cam pe 7 se termina.de pe 7-12 el a avut grija sa nu mi se intample nimic,adica ,s-a retras repede iar pe 13 nu a reusit acest lucru f.bine.sunt fff.ingrijorata pt ca pe 2 martie tb sa-mi vina si nu a fost asa.deja suntem in 6 martie.pe 13 martie am un voiaj si sigur agentia ma va trimite ,ca intotdeauna,cum e firesc,sa-mi fac analizele.e posibil sa fie o simpla raceala? de obicei ciclul imi vine mai repede decat stiu eu data ca tb sa vina.asta cat am fost pe vapor.va rog un raspuns urgent. Offline #2 2010-03-06 16:08:33
Re: 5 zile inainte + 5 zile dupa ciclu=SAFEbontenuca nimeni nu iti poate spune cu certitudine daca este de la raceala...sanse oricum sunt sa fi ramas insarcinata...chiar daca nu sunt ff mari, ele totusi exista...metodele pe care le-ati folosit voi nu sunt tocmai cele mai sigure... pentru linistea ta poti face un test de sarcina sa vezi ce iese...asteptam vesti!!! mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-03-06 16:10:57
Re: 5 zile inainte + 5 zile dupa ciclu=SAFE
ok,pe viitor voi folosi alte metode. Offline #4 2010-03-06 18:19:24
Re: 5 zile inainte + 5 zile dupa ciclu=SAFEsi ca sa te lamuresti, nu, nu e adevarata faza cu 5 zile dupa si 5 zile inainte. poti ramane insarcinata inclusiv cand esti pe stop. Offline #5 2010-03-07 09:44:06
Re: 5 zile inainte + 5 zile dupa ciclu=SAFE
Botenuca ai warn pentru postare multipla. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|