|
Nu esti logat.
Pierdut pastila#1 2010-03-09 03:56:47
Pierdut pastilaEram intr-un bar cand am decis sa imi iau pastila anticonceptionala. Cand sa o ridic spre gura, o scap din mana si o pierd... Nu o mai gasesc. Am luat-o pe urmatoarea, cea pt ziua ulterioara. Insa ce pot face? E vreo problema daca lipseste o pastila si in loc de 21 de zile voi lua 20 de zile? Care e solutia? Offline #2 2010-03-09 05:58:36
Re: Pierdut pastilaSolutia e sa mai iei inca o folie din care sa mai iei o pastila, trebuie sa iei minim 21 de pastile intre 2 pauze #3 2010-03-09 16:43:06
Re: Pierdut pastilaNu exista alta solutie? Ma refer - nu as putea ca luna asta sa iau doar 20 de pastile, fara a exista riscul de sarcina sau dereglare hormonala? Mi se pare un pic peste mana sa imi cumpar inca o folie din care sa folosesc doar o pastiluta.... Offline #4 2010-03-09 16:44:53
Re: Pierdut pastilaNu, cum zice persifona, trebuie sa iei cele 21 de pastile ... Dar cumpara o alta folie, nu iti prinde rau, o vei pastra ca o folie de rezerva, pentru ca nu stii niciodata cand se intampla un accident de genul asta, sau o elimini intr-un fel sau altul inainte sa se absoarba ... Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-03-09 16:45:17) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|