homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?-3

#39 2010-02-16 18:27:27

elena21
Full member
Inregistrat: 2007-06-14

Re: ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?

Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el.
''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…”

#40 2010-02-16 18:28:51

elena21
Full member

x_ynna a scris:

elena21 a scris:

postat de: bilutza29e  la data: 2009-06-11 20:12

cellules-ul l-am cumparat de pe okazii.ro tot la pretul de 99 de lei si zi-mi ce fac eu acum cu el ca l-am folosit doar de 2 ori si nu mai merge. sa nu imi spui mie ca e original ca nu cred,si cu toate cheltuielile pe care spui ca le are o firma sunt de acord ,dar in cheltuielile alea intra si o reparatie daca este cazul! ASTA E DE PE UN ALT FORUM REFERITOR LA OCAZII.RO

si atunci de unde sa il cumparam elena? ...eu sunt din Iasi spre exemplu...

asta incerc si eu sa fac sa gasesc un site de incredere  nustiu  dar cert ocazii.ro sigur nu

''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…”

#41 2010-02-16 18:35:49

elena21
Full member

http://www.kaboo.ro/res/aparat-vacuum-a … litic.html   acum e acum pe care il alegem?????

#42 2010-02-16 19:10:30

elena21
Full member

dupa multe cautari pe diverse forumuri si pe google am ajuns la concluzia ca aparatul celluless nu are efect fara  miscare sau fara o alimentatie cat de cat sanatoasa (adik nu mamanci pana nu mai poti si dupa faci 15 min si gata) dumbom  . deci dak vreti sa scapati de celulita nu merge doar cu acest aparat minune...sunt pe ganduri dak sa mi-l comand sau nu mai ales k acum nu prea dispun de bani nustiu

#43 2010-02-16 19:11:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

elena, asa zic si eu... mai bine investeste banii intr-un abonament la sala smile

Publicitate

loading...

#44 2010-02-16 19:24:13

elena21
Full member

ma gandeam si la asta  supa  k din cauza lipsei de ocupatie ...toata ziua nu fac nimik...de munk ink nu am gasit si asa k miscare nu prea fac... nustiu  si la sala stii cum e dak nu ai cu cine nu prea iti vine de una singura... acum nu mai sunt in bucuresti (sunt la mester) k acolo as fi avut cu cine sa ma duc asa k la mine in oras nu e decat o singura sala de fittnes si nu am nici prietene aici:(( .
Sunt  foarte dezamagita de mine... nu ma stimuleaza nimik sa pot sa fac si eu ceva in privinta kg in plus. dieta nici nu mai zic... k nu pot sa tin... sunt constienta k dak as avea activitate nu ar mai fi asa ptr k in vara slabisem 9 kg in 3 luni fara dieta si fara sport doar munk solocitanta... dar pe criza asta nici de munk nu gasesc. grater

#45 2010-03-04 15:55:29

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

fetelor mi-am cumparat si eu azi cellules...l-am scos din pachet...am apasat pe buton...dar bazaie si atat...nu trage deloc...nimic...oare trebuie mai intai incarcat?...stie cineva? sad

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#46 2010-03-10 13:18:33

Buburuzele
Membru
Inregistrat: 2010-03-10

Buna ziua DRAGELOR!

M-am inregistrat special pentru a va scrie despre acest subiect:)))
Mi-am cumparat acum un an acest produs si am dat in jur de 200 lei cu tot cu transport.
TEAPA MAI MARE CA ASTA NU STIU DACA AM MAI LUAT PANA IN PREZENT!
De ce?
1.este foarte dureros
2.lasa vanatai si in consecinta nu poti persevera din cauza aceasta
3.chiar daca folosesti lubrifiant, crema anti-celulitica, emolient alunecarea este foarte dificila
4.nu este adaptat anatomic, astfel ca trage pielea foarte puternic. Trebuie oprit imediat dintr-un buton pentru a nu-ti provoca dureri/vanatai.
5.daca opresti aparatul la gradul de tolerabilitate optim pentru tine, cand tragi de el ca sa "te plimbi pe corp" scapa vidul creat.
6.este infiorator de zgomotos
7.acumulatorii nu tin
8.ca si design zici ca e de jucarie
9.greu de manipulat
10.nu am cuvunte in a va explica cat de ingrozitor poate fi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pentru a scapa de celulita (o celulita "grea" veche si foarte profunda) am facut urmatoarele manevre:
-sala - mi s-a umflat genunchiul (am o fractura de rotula si menincul agatat)- nu am continuat
-electrostimulate - asa si asa- mi-a facut bine din punct de vedere psihologic - in sensul ca "aveam grija de mine"
-am folosit cremele de la Elnancil in mod regulat si nicio schimbare
-am folosit cremele le la Lineamce si a inceput sa se vada ceva rezultate
-am folosit cremele de la Vichy si INTR-ADEVAR S-AU VAZUT REZULTATELE-DUPA PAREREA MEA ACEASTA CREMA MERITA FIECARE BANUT
-am facut masaj in saloane de specialitate si a fost OK
Cam atat din partea mea.
VA ROG, NU VA CUMPARATI PROSTIA ACEASTA DE PRODUS CELULESS SAU CUM DRACU' SE MAI CHEAMA!!!!!!!!!!!!!!
Toate cele bune!

Toate cele bune!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.