|
Nu esti logat.
Am uitat pilula...folosesc jeanine-2#20 2008-02-16 14:58:43
Re: am uitat pilula...folosesc jeanineeu zic sa nu mai iei a2a pastila de potsinor si sa continui ca ac. in mod normal.si nu mai asculta de farmaciste VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-02-16 15:05:18
Re: am uitat pilula...folosesc jeanineti s-a spus aici sa nu iei postinor.....la ce l-ai luat?macar nu mai lua si a doua pastiluta, asculta ce ti-a zis evilpink dak pe crys_ty_na vad k n-ai ascultat-o Offline #22 2008-02-16 15:17:40
Re: am uitat pilula...folosesc jeaninemultumesc'!asa o sa fac..faptul ca l am luat influenteaza cu ceva,sau agraveaza situatia? Offline #23 2008-02-16 15:19:29
Re: am uitat pilula...folosesc jeaninefaci o supra doza de progesteron VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2008-02-16 15:24:02
Re: am uitat pilula...folosesc jeaninece implica asta? sangerarea despre care vorbeam este o urmare a acestui lucru?pot sa patesc si altceva? Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-16 15:25:10
Re: am uitat pilula...folosesc jeaninese poate sa sangerezi da.altceva nu ai ce sa patesti asa ca stai linistita.si pe viitor asculta de noi si nu de farmaciste VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-02-16 20:09:02
Re: am uitat pilula...folosesc jeaninemi a fost greata timp de cateva ore si acum am vomitat.. din ce cauza este?nu ma simt bine deloc.. este din cauza postinorului,luat in acelasi timp cu ac?eu folosesc jeanine... ce risc am sa raman insarcinata dupa toate astea? de acum inainte,o sa fiu mult mai responsabila..multumesc pt ajutor Offline #27 2008-02-16 20:32:07
Re: am uitat pilula...folosesc jeanineprobabil din cauza postinorului sau ai mancat ceva ce nu ti-a priit.daca ai vomat dupa ce ai luat pastila sa nu uiti s-o inlocuiesti cu alta.si daca mai ai greata ia un metoclopramid sau lamaie cu apa. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #28 2008-02-16 20:34:03
Re: am uitat pilula...folosesc jeaninesweet90 nu te mai stresa acum k fapta e consumata.nu te simti bine probabil si pt k ai tot felul de ganduri.nu e vb de nicio sarcina la tine.bine ti-a zis evilpink Offline #29 2008-02-16 20:49:45
Re: am uitat pilula...folosesc jeanineerau sanse mici sa ramai insracinata deoarece contactul sexual a fost imediat dupa menstra si era putin probabil sa fii in perioada fertila. ai luat postinor degeaba. eu zic ca e bine ca ai vomat poate postinorul nu s-a absorbit si astfel se evita supradoza de progesteron. continua cu pilulele, protejeaza-te in continuare si sa nu te sperii daca menstra intarzie putin (ma gandesc ca asta o sa se intample din cauza postinorului) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #30 2008-02-17 22:23:50
Re: am uitat pilula...folosesc jeanineDoctoressa!!sau oricine altcineva ..help!? Am facut un bu bu :-( am luat in seara asta 2 pastile caci am avut impresia c.am uitat.o pe cea de aseara ( oboseala, stres etc ) mi.am dat seama,mi.am adus aminte dupa ce le.am inghitit ca o luasem pe cea d aseara.. Ce fac acum ?am luat doua.. Sambata ar trebui sa termin folia insa desigur daca am gresit ea se va termina vineri :-( Cum fac? Help!! Si scuze daca postez unde nu trebuie ca mi.s de pe tel.pe forum si nu.mi prea pot da seama! Astept un rasp. 10x a lot ! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #31 2008-02-17 22:34:49
Re: am uitat pilula...folosesc jeanineo sa-ti cumperi o folie k sa iei si ultima pastiluta si apoi folia cumparata o tii de rezerva Offline #32 2008-02-17 22:45:48
Re: am uitat pilula...folosesc jeanine10x girl :-* Gd.nite! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #33 2008-02-17 22:54:45
Re: am uitat pilula...folosesc jeaninecu placere;noapte buna si tie Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-17 22:55:02) Offline #34 2010-03-10 18:18:43
Re: am uitat pilula...folosesc jeanineBuna seara! Am si eu o mica problema cu pastiluta. Iau iasmine, seara la ora 21, insa sambata seara am uitat-o si mi-am amintit doar duminica la 9 dimineata, dupa 12 ore. Am luat atunci pastila de samabata si apoi am continuat tinand cont de programul normal. Cum sunt cam la limita as vrea sa va intreb daca ar trebui sa folosesc protectie suplimentara.Multumesc! Offline #35 2010-03-10 19:37:31
Re: am uitat pilula...folosesc jeanineIei o folie suplimentara din care mai iei o pastiluta, ca sa fi luat in total 21 de pastile si e totul ok. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|