|
Nu esti logat.
Oncoproteina E6/E7#1 2009-03-15 01:20:14
Oncoproteina E6/E7Buna seara. Offline #2 2009-03-15 09:50:28
Re: Oncoproteina E6/E7Nu este musai s-o faci, este prima data cand aud de un doctor care o recomanda...Dar ar fi bin. Cauterizarea costa si ea mult, iar daca analiza iese bine ,nu mai e nevoie sa o faci, probabil...Plus ca nu va mai fi nevoie sa repeti pap-urile asa de des...Eu zic ca si din punct de vedere al banilor, pe termen lung iesi mai bine daca o faci, ca sa nu mai vorbim de linistea ta sufleteasca... Offline #3 2009-03-15 11:03:43
Re: Oncoproteina E6/E7Algoritmul ginecoloagei tale e cel putin ciudat.Ti-a explicat macar ca rana pe col poate aparea pe doua cai?De la o infectie cu un microorganism si pentru asta ti-a dat sa faci examenele de microbiologie din culturile de col sau prin virusul HPV. Offline #4 2009-05-11 22:47:38
Re: Oncoproteina E6/E7Andreea, medicul tau ginecolog e cumva Dna Indiana Pelin? Si eu am intampinat aceeasi problema, a trebuit sa fac aceleasi analize...am urmat un tratament cateva luni, iar de curand cand m-am programat pentru cauterizare mi s-a spus ca nu se poate face fara aceasta analiza. Offline #5 2009-05-12 14:48:41
Re: Oncoproteina E6/E7Eu merg la Dr. Indiana Pelin si mi-a recomandat acelasi lucru inainte de cauterizare. Din cate am inteles de la dansa aceasta analiza, scumpa ce este drept, arata daca rana este doar la suprafata sau este extinsa in profunzime (a ajuns la muschi). In cazul in care este la suprafata se face cauterizare. In cazul in care nu este doar la suprafata se face o interventie chirurgicala, prin care se taie in profunzime. Daca ar face cauterizare si leziunea este mult mai profunda, cauterizarea ar fi degeaba facuta. Din acest motiv se solicita acea analiza. Tot dansa mi-a zis ca Centrul Matei Basarab este sigurul care face aceasta analiza......Si eu am o rana pe col, micuta, ufff....si incerc sa imi fac curaj sa ma duc sa imi fac analiza. Sper sa fie ok si sa fie doar la suprafata. Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-10 20:16:28
Re: Oncoproteina E6/E7Aduc acest topic in prim plan. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|