|
Nu esti logat.
Sa am incredere in pastile ori nu?#1 2010-03-10 09:16:55
Sa am incredere in pastile ori nu?Mi-am inceput viata sexuala acum jumate de an pt ca vroiam sa fiu sigura de tot. Offline #2 2010-03-10 09:40:01
Re: Sa am incredere in pastile ori nu?nu exista niciun risc, daca sunt luate corect. deci poti avea incredere in ele. Offline #3 2010-03-10 19:34:50
Re: Sa am incredere in pastile ori nu?Eu a trebuit sa le iau in urma unui chist ovarian. Offline #4 2010-03-10 21:00:40
Re: Sa am incredere in pastile ori nu?De fiecare data folosim prezervativul ma obsedeaza ideea ca nu e pus bine....deci greseli la acest capitol nu am facut doar ca am ajuns sa iau pastila de a doua zi sapt trecuta cand dupa retragere a fost si prezervativul cu lichid si eu...inauntru.Mai mult ca sigur ca era de la mine pt ca nu era spart prez.Si asa am luat pastila de a doua zi.Postinorul.Nu am avut niciun simptom si mi-am dat seama ca era doar obsesia mea.Dar ca sa nu risc,,,,am luat-o.Ca daca nu era obsesia??? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|