homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme posibile dupa ERAD

#1 2010-03-10 10:00:24

Tavio
Membru
Inregistrat: 2010-03-10

probleme posibile dupa ERAD

Buna ziua,
Am facut acum o saptamana o interventie ERAD pentru ca la colposcopie doctoritei nu i-a placut cum se prezenta o portiune de tesut de pe o excrescenta care s-a dovedit a fi o glanda Naboth (initial crezuse ca este un polip, dar la colposcopie a spus ca nu este). Problema care ma nelinisteste este secretia care a urmat si despre care mi s-a spus ca va fi galbuie si nu exagerat de abundenta. Asa a si fost, dar acum, la o saptamana de la interventie, vad ca a devenit maronie si miroase cam neplacut. Precizez ca nu mi s-a prescris nici un fel de tratament local sau antibiotic; mi s-a spus sa nu intervin cu nimic local, doar repaus sexual si restrictii la bai calde - ceea ce am si facut; mi s-a mai spus sa revin la control dupa urmatoarea menstruatie cand de altfel ar trebui sa fiu cam vindecata. Este normala secretia despre care v-am spus si cat ar trebui sa dureze ? ...pentru ca sunt putin ingrijorata.
va multumesc  neutral

#2 2010-03-11 10:42:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: probleme posibile dupa ERAD

daca e maronie e cu singe.daca nu trebuie sa iti vina menstra zilele astea intoarce-te la medic sa vada despre ce e vorba

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.