homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contraceptive,candida si tiroida

#1 2010-02-03 02:45:26

dumitrucristina
Membru
Inregistrat: 2010-02-03

contraceptive,candida si tiroida

Buna...ma numesc Cristina am 21 de ani si am si eu niste probleme..suprapuse sa zic asa...de 2 ani ma tot supara candida...am facut multe tratamente care au fost eficiente maxim 2 luni..acum vad k s-a mai ameliorat situatia...dar am alfat intre timp k am si probleme cu glanda tiroida...o sa iau tratament toata viata ,am deja 8 luni de cand iau Eutyrox...si mi-a  zis  doctorul endocrinolog k nu pot lua anticonceptionale pentru ca glanda tiroida imi anuleaza efectul AC.Dar am citit mai multe prospecte de la AC si nu am vazut nicaieri precizat ca dak ai prob cu tiroida nu poti lua AC.Prietenul meu nu poate folosi prezervative,nu este un moft...Sa iau AC?

#2 2010-03-11 10:43:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: contraceptive,candida si tiroida

dumitrucristina a scris:

Buna...ma numesc Cristina am 21 de ani si am si eu niste probleme..suprapuse sa zic asa...de 2 ani ma tot supara candida...am facut multe tratamente care au fost eficiente maxim 2 luni..acum vad k s-a mai ameliorat situatia...dar am alfat intre timp k am si probleme cu glanda tiroida...o sa iau tratament toata viata ,am deja 8 luni de cand iau Eutyrox...si mi-a  zis  doctorul endocrinolog k nu pot lua anticonceptionale pentru ca glanda tiroida imi anuleaza efectul AC.Dar am citit mai multe prospecte de la AC si nu am vazut nicaieri precizat ca dak ai prob cu tiroida nu poti lua AC.Prietenul meu nu poate folosi prezervative,nu este un moft...Sa iau AC?

sa iei, da, de ce sa nu iei.
glanda tiroida nu iti anuleaza nici un efect al nici unui contraceptiv
mergi la un medic de planning si discuta despre ce contraceptive sa iei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.