examne papanicolau
1.adecvarea frotiurilor
SATISFACATOARE pt evaloare
2.caracterizare generala
-in limite normale
3.-
4.evaluare hormonala
STATUS HORMONAL COMPATIBIL CU VARSTA SI ANAMNEZA
CITODIAGNOSTIC BABES PAPANICOLAU(PAP)
CLASA C- I
pana aici am inteles,dar problema mea este la recomadarile scrise de medicul anatomopatolog si anume nu am inteles exact ce inseamna:leucocite moderat prezente si moderara flora coco-bacilana,....(un cuv care nu inteleg)cu celule scumoase superficiale si infermediare...nu stiu este grav??
iar pentru examenu de secretie ca tratement mi s-a dat ovule cervugid si daca in timpul acesta apare menstruatia trb intrerupt din cate stiu,dar dupa trecerea acesteia se poate continua cu ovulele pana la terminare?
si mai am o problema: am fost operata de chist ovarian drept acum3 ani de zile,iar in urma ecografiei transvaginale mi-au reiesit dinou pe strangu de data acceasta,dar si pe dreptu(mai putine).ca diagnostic am ovar stang micropolichistic..doamna doctor mi-a dat tratament cu pipule contraceptive(melleva)6 luni..credeti ca am sanse sa de-a inapoi???nu vreau sa ajung iar la operatie:-(((.aceste pilule am inteles ca trb sa le iau din prima zi de menstruatie(timp de 21 de zile)apoi 7 pauza si a 8 zi incept iar timp de 21 de zile si iar pauza si a 8 a zi..tot asa...am inteles bine ??
va rog din suflet sa imi raspunda cineva...am doar 19 ani si vreau sa fiu lamurita
va multumesc!!!