homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale Marvelon 21

#1 2010-03-10 15:26:37

cristinika1983
New member
Inregistrat: 2009-04-28

Anticonceptionale Marvelon 21

buna fetelor,

ajutati-ma si pe mine cu un sfat la urmatoarea problema:
Iau Ac marvelon cam de 1 an, iar folia trecuta am luat-o un pic cam aiurea, in sensul ca am uitat cateva pastilute si din a doua saptamana si din ultima. problema e ca dupa ce am uitat pastiluta din saptamana a 3-a am avut usoare sangerari, ceea ce initial am banuit ca e vb de spotting, insa a doua zi sangerarea a fost mai abundenta. Am oprit folia, am facut pauza si am inceput o folie noua dupa 7 zile. ideea  este ca citind am vazut ca ar fi trebuit sa ma protejez suplimentar sapte zile, ceea ce nu am facut.Acum mi-e teama ca dc am ramas insarcinata sa nu-i fac rau lui bebe. Nu pot afla cu testul de sarcina deoarece e prea devreme.
Voi ce ziceti? Credeti ca as fi putut ramane? cum pot afla avand in vedere ca e devreme pt test daca sunt sau nu? Sa opresc folia asta sau sa continui?

multumesc mult mult pentru sfaturi.
va pup

#2 2010-03-10 15:46:08

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Anticonceptionale Marvelon 21

nu cred ca sunt sanse mari sa fi ramas insarcinata. eu as continua folia. ai grija sa le iei pe toate corect.

#3 2010-03-11 13:55:56

cristinika1983
New member
Inregistrat: 2009-04-28

Re: Anticonceptionale Marvelon 21

multumesc pentru raspuns anca

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.