|
Nu esti logat.
Cauza anticonceprionalele?????#1 2007-08-29 11:05:11
Cauza anticonceprionalele?????Buna ziua , Offline #2 2007-08-29 11:07:34
Re: Cauza anticonceprionalele?????nu cred. ai incercat sa eviti contactul sexual atunci cind ai acea senzatie de jena si sa mergi la medic chiar atunci, sa vezi despre ce e vorba? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-29 11:26:46
Re: Cauza anticonceprionalele?????Da am facut si lucrul acesta dar analizele au iesit bine,s-a presupus ca ar fi de la pilule dar nimic,m-am saturat ,imi doresc un bebe curind dar nu stiu sint dezamagita de reactiile astea.Aseara dupa criza am facut bai cu gelbenele ,coada calului si m-am calmat.Azi simt mici intepaturi dar nu e criza.Nu stiu ce sa mai fac. Offline #4 2007-08-29 11:31:00
Re: Cauza anticonceprionalele?????sa inteleg ca nu e nici o infectie locala....atunci poate ca e o reactie de vecinatate(de la organele din jur) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-08-29 11:35:55
Re: Cauza anticonceprionalele?????nu stiu ce sa mai cred oricite analize as face nu am nimic.Dar nu inteleg de la ce arsurile ,usturimile e PH-ul atiti de dat peste cap?Ce analize sa mai fac? Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-29 11:39:35
Re: Cauza anticonceprionalele?????draga mea, daca ai un examen de secretie care nu arata modificari patologice, ma indoiesc de faptul ca ai avea un Ph dat peste cap....daca ai eliminat o eventuala alergie la ceva(latex de ex), daca nu te speli hotarit in vagin cu diverse sapunuri, daca te speli totusi in vagin dupa actul sexual(cu apa) daca actul sexual se desfasoara in conditii de excitatie eficienta...sincer nu stiu de la ce ai putea avea usturimile acelea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-08-29 12:06:09
Re: Cauza anticonceprionalele?????Da din ce mi-ai scris ,lubrefierea a venit pe parcursul actului sexual,poate si asta a avut efect negativ.Sa astept sa-mi treaca de la sine?E bine sa iau NOspa? Offline #8 2007-08-29 12:07:07
Re: Cauza anticonceprionalele?????no-spa e antispastic....nu cred ca despre spasme vorbim la tine...mai bine iei antiinflamator daca tot e sa iei ceva(de tip nurofen) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-09-07 13:05:04
Re: Cauza anticonceprionalele?????Buna,am primit rezultatul la urocultura si a iesit E-coli.Am primit o luna si 2 sapt tratament cu Negran.Este necesar sa-l faca si sotul?Nu inteleg de unde este aceasta bacterie ,fiindca am fost ff atenta cu igiena.Am mai facut tratament pt E-coli cu citiva ani in urma. Offline #10 2007-09-07 13:38:10
Re: Cauza anticonceprionalele?????nu e necesar sa il faca sptul...nu inteleg de ce atit de lung tratamentul...ma rog. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|