homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Greata si tremuraturi!

#1 2010-03-06 20:44:55

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

Greata si tremuraturi!

A mai patit cineva? smile...Ma trezesc cateodata noaptea cu o stare de greata,  tremuraturi si parca as avea temperatura in tot corpul sad...Nu stiu ce se intampla, dar am patit destul de des sad Chestia e ca seara cand ma bag in pat nu am absolut nimic...si peste 2-3 ore ma trezesc in starea care am zis-o....Mentionez ca nu iau AC.....Am fost si la medic anul trecut ca patisem tot asa intr-o noapte si dimineata nu ma puteam tine pe picioare, mi-am facut  analize ...mi-au iesit ceva probleme cu colecistul...in sensul ca la eco abdominala nu a reusit sa vada exact din cauza peretilor ingrosati. Aseara mi s-a intamplat acelasi lucru sad mi-a fost chiar rau....spre dimineata nu am mai avut nimic

#2 2010-03-06 20:49:07

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: Greata si tremuraturi!

transpirata esti atunci cand te trezesti?

#3 2010-03-06 20:50:41

roxyi
Hero member

nu ,nu sunt transpirata deloc

#4 2010-03-06 21:21:49

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Pot fi si probleme pe fond nervos. Un medic mi-a zis ca sistemul digestiv este primul asupra caruia se pot reflecta anumite probleme de ordin nervos. Stii sa ai asemenea probleme ( nu ma intelege gresit, nu ma refer la cine stie ce boli, poate e o stare de anxietate, sau treci printr-o perioada mai stresanta sau ceva de genul asta ? ) ? Oricum, e doar o posibilitate, nu e neaparat sa fie asta.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2010-03-06 21:28:54

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

este destul d probabil k starile tale sa fie  din cauza unui stres  incerca  inainte sa te culci sa bei un ceai d tei si vezi ce se intampla
te trezesti intr.o panica?

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Publicitate

loading...

#6 2010-03-11 17:07:40

roxyi
Hero member

kdeea a scris:

Pot fi si probleme pe fond nervos. Un medic mi-a zis ca sistemul digestiv este primul asupra caruia se pot reflecta anumite probleme de ordin nervos. Stii sa ai asemenea probleme ( nu ma intelege gresit, nu ma refer la cine stie ce boli, poate e o stare de anxietate, sau treci printr-o perioada mai stresanta sau ceva de genul asta ? ) ? Oricum, e doar o posibilitate, nu e neaparat sa fie asta.

Eu de felul meu sunt o persoana mai agitata, ma consum, ma impacientez repede....prin perioade stresante am trecut ca orice om de altfel....dar la mine toata chestia asta a inceput in urma cu vreo 2 ani ma refer la starile pe care le am. Si din contra mi s-a intamplat sa am asemenea stari cand tocmai nu eram absolut deloc stresata de ceva anume sad

#7 2010-03-11 17:11:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Ar trebui sa mergi la un medic si sa faci mai multe investigatii totusi... chiar si cu colecistul. Ai observat daca te simti asa daca  mananci ceva anume sau daca ai o zi mai stresanta ?
Eu am si probleme biliare si ceva probleme de anxietate si pot sa-ti zic ca manifestarile corespund amandurora... dar ar mai putea fi si alte cauze.
Medicul de familie ar trebui sa-ti dea trimitere la niste analize de sange si o echografie abdominala pentru inceput.

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-03-11 17:14:40)

#8 2010-03-11 17:21:29

roxyi
Hero member

Nu neaparat cand am mancat ceva sau am  avut o zi stresanta, mi s-a intamplat de multe ori sa patesc asa si cand mancam ceva foarte usor si fara a avea o zi stresanta....si de cele mai multe ori noaptea mi se intampla sa ma trezesc.
Eu in general fac indigestie foarte repede, am observat asta de multe ori, cand mancam ceva mai cu pofta tot timpul imi era rau si vomitam sad....

#9 2010-03-11 17:23:32

heimdall
Diamond member

Atunci ar trebui sa investighezi mai mult problemele biliare, mergi si fa echo in alta parte si vorbeste macar cu medicul de familie
Nu trebuie sa te stresezi, eu am o malformatie a colecistului care e ceva foarte banal, dar trebuie sa fiu foarte atenta la ce mananc... nu e nimic grav, doar neplacut

#10 2010-03-11 17:33:08

roxyi
Hero member

Da oricum urmeaza sa merg sa fac o serie de analize si sa explic mediucului situatia...este intr-adevar neplacut sa treci prin asemenea stari sad. Multumesc mult de raspunsuri Heimdall puss

#11 2010-03-11 17:37:07

heimdall
Diamond member

N-ai pt ce  puss sanatate multa si sa se rezolve repede

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.