homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie neregulata

#1 2010-03-11 22:05:48

francisca21
Membru
Inregistrat: 2010-03-11

Menstruatie neregulata

Buna !

Am o problema.Mi-a intarziat menstruatia deja 5 zile.Am avut contact sexual pe 4 ianuarie, am folosit prezervativ, dar a ramas in mine, si ca sa fiu sigura am luat Postinor 2. La vreo 5-6 zile am avut menstruatia acea falsa...dupa care in februarie mi-a venit pe data de 8.Si atunci mi-a intarziat 2 zile. Acum ar fi  trebuit sa-mi vina pe 8 si inca nimic....Aaa...si acum 2 sapt am avut ceva scurgere maronie,dar f putina si m-o tinut numai 2 zile. N-am avut contact sexual din ianuarie. nu stiu  la ce sa ma gandesc....O sa-mi vina? N-am avut ciclul niciodata regulat....
va multumesc!

#2 2010-03-11 22:08:56

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: Menstruatie neregulata

Daca nu ai menstruatia regulata de ce zici ca trebuia sa-ti vina pe 8? Cu siguranta intarzierea si scurgerile sunt din cauza postinorului, care datorita continutului ridicat de hormoni ti-a dereglat menstruatia si mai tare.
Sfatul meu este, ca daca tot esti activa dpdv sexual, sa mergi la un control pt a-ti prescrie anticonceptionale, care te vor ajuta si la reglarea menstruatiei.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.