|
Nu esti logat.
E normal ce mi s-a intamplat?#1 2010-03-11 11:40:05
e normal ce mi s-a intamplat?buna fetelor... eu iau AC de vreo 3 ani, fara pauza, si pana acum nu mi s-a intamplat ce am patit azi. Am inceput folia intr-o vineri, urmand ca azi s-o termin, iar menstra trebuia sa debuteze duminica- luni. Totusi astazi, surprise, sunt pe stop, desi mai am o pastilutza de luat diseara. Offline #2 2010-03-11 11:43:06
Re: e normal ce mi s-a intamplat?
Buna.Ce pot sa iti zic ..nu e normal dupa atata timp sa ti se intample treaba asta.Eu zic sa iei in continuare pastilutza si sa mergi cu ele mai departe la fel cum faceai inainte.Daca insa si luna viitoare ti se va intampla asa ceva ar fi bine sa mergi la doc care ti-a prescris anti pentru ca e posibil sa nu ti se mai potriveasca astea. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #3 2010-03-11 11:43:16
Re: e normal ce mi s-a intamplat?Se mai intampla, ia-le in continuare normal si daca se repeta si luna viitoare vorbeste cu medicul, poate e nevoie sa le schimbi Offline #4 2010-03-11 11:48:01
Re: e normal ce mi s-a intamplat?si mai sunt protejata? adik o sa incep folia normal, vinerea viitoare.. intre timp mai sunt protejata? si menstra o sa imi tina o saptamana si o zi? Offline #5 2010-03-11 11:48:26
Re: e normal ce mi s-a intamplat?esti protejata, nu e problema... menstra nu stiu sa-ti spun cat o sa te tina Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-11 11:58:02
Re: e normal ce mi s-a intamplat?si cauzele dereglarii care ar fi? Offline #7 2010-03-11 13:51:05
Re: e normal ce mi s-a intamplat?cum ti-au zis si fetele, e posibil sa nu-ti mai priasca pastilele pe care le iei! asculta-le sfatul si du-te la medic in cazul in care se repeta povestea! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #8 2010-03-11 22:17:30
Re: e normal ce mi s-a intamplat?buna...am si eu o nelamurire...luna trecuta mi-a venit p data de 10..de luna aceasta am vrut sa iau anticonceptionale...p data de 9 mi-a curs putin dar era mai mult de culoare maronie..si am inceput sa iau anticonceptionalele...si apoi nu mi`a mai curs deloc..e normal??sa intrerup anticonceptionalele?? Offline #9 2010-03-11 22:32:27
Re: e normal ce mi s-a intamplat?stiu ca sunt off-topic da am vazut ca aici s-a rasp cel mai rpd.. am o nelamurie:)) Offline #10 2010-03-11 22:57:49
Re: e normal ce mi s-a intamplat?a am inteles multumesc ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|