homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iritari si mancarimi vaginale

#1 2010-03-12 23:28:34

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

Iritari si mancarimi vaginale

Buna fetelor..am o problema.
De cand am inceput viata sexuala odata la un anumit interval de timp aveam mancarimi vaginale iar cand ma uitam in oglinda sa vad cum arata arata usor iritat,un rosiatic si se simtea si altfel,senzatii straine decat cele obisnuite.

Fara tratare aceasta iritatie si mancarimile dispareau in 7 zile exact.Era deranjant pentru ca mancarimiile erau foarte neprietenoase si deranjante.

Insa deobicei cand simt ca aceste 'iritatii' incep fac spalari cu bicarbonat in apa calda care a cam functionat.

Cand am mers la ginecolog (in timp ce ma simteam bine) nu mi'a zis ca am vreo problema (fara sa ii spun de iritatii) asa ca tind sa cred ca nu e nimic serios.Dar nu imi place si ma intreb ce sunt ele cu adevarat...

Ce parere aveti?

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#2 2010-03-13 10:37:20

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Iritari si mancarimi vaginale

mergi la ginecolog cand mai apar iritatiile astea si fa si o analiza de secretie.
secretia e normala cand ai mancarimile astea?

#3 2010-03-13 11:43:43

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

Re: Iritari si mancarimi vaginale

Da,e normala.
Putin mai multa totusi dar doar inauntru,nu si pe afara.

Ultima oara a fost editat de Karren (2010-03-13 11:44:19)

Our love
Vreau varaaaa hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.