|
Nu esti logat.
Logest-2#20 2010-03-12 20:11:46
Re: logest
frotiu inflamator iese la majoritatea femeilor active sexual, iar avand in vedere ca la analiza de sceretie nu a iesit nimic nu prea ai motive de ingrijorare, insa daca chiar vrei poti sa faci o cultura din col Offline #21 2010-03-12 20:31:36
Re: logestok nu am inceput decat d 2 zile sa iau nu am mai luat niciodata pana acum daca starile vor continua ma voi duce la control ms mult d tot lady in black....... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #22 2010-03-13 21:10:56
Re: logestbuna am si eu o intrebare mai stupizica : iau logest de aproape 2 ani neintrerupt si intre timp am mai uitat cate o pastiluta doua trei , dar in ultimele 4 luni - niciuna. eu si cu prietenul meu facem dragoste fara ca el sa ejaculeze in mine deoarece ne este teama , iar o sarcina acum nu se poate iar avortul nu ar fi acceptat de el . Ideea era , cat de sigure sunt anticonceptionalele pentru ca el sa ejaculeze in mine cand facem dragoste si sa nu fie nevoie sa ne 'ferim' de fiecare data ? e frustrant ... mai mult pt el decat pt mine .. Offline #23 2010-03-13 21:14:04
Re: logestSunt 100% sigure daca le iei corect Offline #24 2010-03-14 00:03:33
Re: logestBuna seara. am o nelamurire..este ok daca am inceput o noua folie de logest cu o ora dupa ora normala ? (adica in loc de ora 22:00, le-am luat la 23:00). iar in continuare vreau sa pastrez ora 22:00. sa nu se considere cumva ca am luat 2 pastile in aceeasi zi.. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|