|
Nu esti logat.
Isi mai fac efectul anticonceptionalele?#1 2010-01-14 23:04:26
isi mai fac efectul anticonceptionalele?buna Offline #2 2010-01-14 23:13:11
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?eu zic sa le iei din prima zi de menstruatie...k asa vei fi si protejata.altfel...ai nevoie de protectie suplimentara la primele 7 pilule de pe fiecare folie. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-01-15 10:44:01
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?
nu se iau asa. probabil a vrut sa spuna ca in prima luna (atunci cand incepi sa iei AC pt prima data), le iei din ziua 2 de ciclu. pe urma insa, le iei asa: termini prima folie, lasi 7 zile si in a 8-a incepi a doua folie. altfel spus: daca ai luat prima pastiluta dintr-o folie lunea (dau un exemplu), atunci vei incepe urmatoarea folie tot lunea, la fix 4 saptamani de la ziua in care ai inceput prima folie. si tot asa. tb sa scrie asta si pe prospect. nu conteaza asa mult daca prima folie o incepi in ziua 1 sau 2 de ciclu, insa e ft important ca celelalte sa fie luate la pauze de exact 7 zile intre ele. Offline #4 2010-01-18 17:31:40
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?tocmai, pt ca asa am citit si eu pe prospect , ca treb luate din prima zi Offline #5 2010-02-15 11:44:53
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?Salut as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips .. Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-15 13:44:04
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?Olala ai warn pt postare multipla. Offline #7 2010-02-15 15:11:20
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?imi cer scuze camysh, e vorba de un raspuns urgent de kre am nevoie.. e singurul motiv as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips .. Offline #8 2010-02-15 16:12:47
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?buna OLALA... dupa parerea mea, cred k ar trebui sa iei pastila de a 2-a zi, dak nu ai fi avut contact sexual, era ceva si te pute-ai proteja suplimentar...dar acum cred k e mai bn sa iai pastila de a2-a zi care se poate lua la 48 max 72 ore de la contactul sexual, sa iai in continuare anticoncep normal (sper k ai luat-o si pe cea uiata si pe cea care trebuia sa o iei in ziua respectiva),si in uramatoarele 7 zile protectie suplimentara (prezervativ...) Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #9 2010-02-15 19:15:27
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?mersi mult pt raspuns elena21. da, am luat pastila indata ce mi-am amintit, deci sunt "la zi" cu ele. am luat prima pastila de postinor, va fi ok. mersi de incurajare >< as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips .. Offline #10 2010-02-22 21:13:17
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?site cineva daca antibioticul amoxicilina are efect asupra antic. melleve 35 ? Ultima oara a fost editat de atilia (2010-02-23 19:45:33) Offline #11 2010-02-22 23:52:02
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?poate interactiona cu anticonceptionalele...cand mai exact ai luat antibioticul? pe parcursul foliei sau in pauza? happy with him...inlove with him... Offline #12 2010-03-15 13:38:35
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?Salut as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips .. Offline #13 2010-03-15 13:41:20
Re: isi mai fac efectul anticonceptionalele?esti protejata "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|