homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida? sau? help!

#1 2010-02-16 01:17:47

andreeanm
Membru
Inregistrat: 2010-02-16

candida? sau? help!

am fost la ginecolog si in urma analizelor s-a stabili ca am candida, din nou. tratamentul nu l-am inceput imediat, deoarece asteptam sa imi vina menstruatia ca sa pot sa incep dupa aceea. in prima zi am inceput sa iau pastile anticonceptionale, dar cateva zile am avut crampe si sangerarea a tinut numai vreo 3 zile(luni-miercuri), iar sambata seara am dorit sa incep tratamentul cu ovule. inainte de a pune ovulele mi s-a recomandat sa fac spalaturi cu bicarbonat, ceea ce am facut, iar in momentul cand a inceput sa curga apa din irigator a iesit si o "masa", nu stiu cum sa o numesc, urat mirositoare, care arata ca niste matze si mare cam cat pumnul de la o mana, de culoare alb-rosiatica. ce ar putea sa fie? nu am la cine sa merg momentan, medicul este in concediu. a mai patit cineva asa ceva?

#2 2010-02-16 10:16:38

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: candida? sau? help!

eu cred ca ar trebui torusi sa te duci la un ginecolog
nu prea im inteles din descriere , dar nu pare ok
erau cumva cheaguri de sange amestecate cu o secretie alba (precum faina amestecata cu apa ?)

#3 2010-03-12 13:19:03

sad.sad.angel
Full member
Inregistrat: 2008-05-11

am si eu o pb de ceva timp. acum ceva vreme ma manca jos, langa vagin iar acum ma ustura si vad ca sunt si rosie cesafacs ce poate fi?

#4 2010-03-12 13:47:37

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

cred ca te mananca si ustura de la candida, poate ai si o infectie urinara..mergi si fa ti o analiza de secretie, un control ginecologic, ceva..

In America, in sfarsit!big_smile

#5 2010-03-15 23:20:28

sad.sad.angel
Full member
Inregistrat: 2008-05-11

mi'am luat de la medicul de familie o trimitere si vreau sa ma duc maine la spitalul colentina. credeti ca este o decizie buna?
analizele ma vor costa ceva?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.