homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize pentru secretie

#1 2010-03-14 10:37:51

laurette
New member
Inregistrat: 2009-01-03

analize pentru secretie

Salut! Ce anume trebuie sa nu faci atunci cand mergi la ginecolog pentru analize la secretie? O prietena mi-a spus ca nu trebuie sa te speli inauntru in acea zi. Multumesc.

#2 2010-03-14 11:05:57

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: analize pentru secretie

Sa nu te speli inauntru nici in ziua aia, nici in cea de dinaint (mie mereu mi s-au recomandat 72 de ore inainte de control)

Sa nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte.

Ah, si nici sa nu te speli cu sapun inainte, decat cu gel intim si numai la exterior.

Unii doctori spuns 48 de ore in loc de 72. Mie mereu mi s-au recomandat 72 de ore ca sa fie sigura ca mi se dezvolta bacteriile daca este cazul de vreo infectie.

Spor!

#3 2010-03-14 11:07:46

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

laurette a scris:

Salut! Ce anume trebuie sa nu faci atunci cand mergi la ginecolog pentru analize la secretie? O prietena mi-a spus ca nu trebuie sa te speli inauntru in acea zi. Multumesc.

cu trei zile inainte sa nu ai  contact sexual, nu te speli inautru doar exterior

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-03-14 14:19:09)

.

#4 2010-03-14 12:31:30

laurette
New member

Va multumesc. Chiar daca este branzoasa si urata? Nu e rusinos sa merg asa la control?

#5 2010-03-14 12:36:41

laurette
New member

O sa respect sfaturile. Multumesc.

Publicitate

loading...

#6 2010-03-14 21:02:43

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Ca tot veni vorba de analize... pot sa le cer de la doctorul de familie (analize simple, gen candida si alte bacterii/ciuperci sau ce-or fi, si faimosul pap) sau tre' sa mai dau ceva bani pe un consult prealabil la un doctor ginecolog (nu de alta, dar sincer nici nu stiu ce doctori buni sunt pe la mine prin oras, plus ca nu as mai strica bani+timp cu asta). Oricum doctorita mea de familie e specializata pe medicina feminina.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#7 2010-03-14 23:50:55

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

yoyolina a scris:

Ca tot veni vorba de analize... pot sa le cer de la doctorul de familie (analize simple, gen candida si alte bacterii/ciuperci sau ce-or fi, si faimosul pap) sau tre' sa mai dau ceva bani pe un consult prealabil la un doctor ginecolog (nu de alta, dar sincer nici nu stiu ce doctori buni sunt pe la mine prin oras, plus ca nu as mai strica bani+timp cu asta). Oricum doctorita mea de familie e specializata pe medicina feminina.

poti sa mergi cu trimitere de la medicul de familie daca vrei sa platesti mai putin - si asta depinde de ce fonduri are clinica respectiva sau poti sa mergi direct la o clinica si sa ceri analizele. de dorit este prima varianta, ca sa ti se recomande analize complete, desi sincer nu am mai auzit de specializare pe medicina feminina smile exista o idee de medicina separata pe sexe, dar la noi nu cred ca a aparut inca.

sanatate!

#8 2010-03-15 09:44:23

yoyolina
Moderator

Ms de raspuns smile
Pe usa dansei asta scrie tongue Nu e cabinet particular, e in cadrul clinicii de la politie. Sunt cativa doctori, fiecare cu specializarea lui smile

#9 2010-03-15 22:25:02

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

yoyolina a scris:

Ms de raspuns smile
Pe usa dansei asta scrie tongue Nu e cabinet particular, e in cadrul clinicii de la politie. Sunt cativa doctori, fiecare cu specializarea lui smile

poate pentru ca e la politie v-o fi impartit in barbati si femei separat pentru doctori, nu stiu ce sa zic smile

sanatate!

#10 2010-03-16 18:59:31

yoyolina
Moderator

Nu e impartit pe sexe, pt ca nu au in evidenta doar angajati din politie, ci si civili. Anyway, nu are rost sa prezidam pe tema asta smile
Inca o intrebare stupida lol pentru interpretarea rezultatelor si un posibil tratament pot sa ma adresez unui doctor de la planning?

#11 2010-03-16 21:00:24

motz
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-22

fetele, am si eu o intrebare referitoare la analizele de secretie. de vreo 2 ani ma tot confrunt cu o infectie urinara si niste usturimi vaginale foarte deranjante, am tot fost pe la medici si au spus ca am ba e coli, ba candidoza... vaginita. insa niciodata nu mi-a facut o alta analiza in afara de urocultura si pap. asa ca acum merg eu la un laborator si vreau sa fac cultura( +antibiograma), cultura fungi (+antifungigrama), ureaplasma, mycoplasma si chlamydia.
sunt necesare astea toate si ar mai trebui sa cer si altceva?

#12 2010-03-16 22:24:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu as zice ca sunt ok astea deocamdata
in urma antibiogramei si antifungigramei vei vedea la ce este rezistent organismul, ca, in cazul unui tratament sa ti se prescrie altceva

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.