Am si eu o mica nelamurire.
Am o durere on zona pelvisului de vreo 2 zile si dureri in zona lombara.Am fost la medicul ginecolog si mi-a zis ca nu stie ce e.; eventual pietre la rinichi de m adoare spatele.
Acum 3 saptamani am racit si am avut dureri in zona pelvisului am luat 10 zile carpicon S 2 pe zi si dupa o saptamana flamexin 10/1 zi .Dureri n`am mai avut si mi`a venit si ciclu dupa 5 zile cu flamexin.N-am avut dureri la ciclu , a fost totul normal, iar acum dupa vreo 4 zile de cand am terminat ciclul , am avut dureri in zona pelvisului..ca si cum m`ar taia, dureri in zona lombara si m-au durut un pic ovarele.
a..cand am luat flamexin am luat si o doza unica pt candida ( am fost la medic si mi-a zis ca e posibil sa am candida.m-a pus diagnosticu de colpita micotica ) .Candida mi-a trecut, desi secretia ..are o culoare cam galbena.mi-a recoltat azi probe si ma duc sapt viitoare sa vad ce iese la analizele.
Ce ma revolta e ca ..eu stiu ca atunci cand racesti ai dureri de spate si eventual in zona pelvisului, iar cand i-am zis doctorei mi-a zis ca nu stie ce poate fi..poate am pietre la rinichi de ma doare spatele ??
sa fie raceala sau altceva????
PS : As vrea sa fac injectii cu polidin..pt anexita, sunt cam sensibila si racesc rpd..ce parere aveti ?