|
Nu esti logat.
URGENT#1 2010-03-18 22:07:46
URGENTPrietea mea are dureri groaznice de ovare si de burta, simte de parca ar arde-o si parca ar taia-o ceva, durerile se extind spre rinichi si au aparut din senin. Ce pot face? a luat niste pastile indicate de la farmacie,dar tot degeaba. Ma poti ajuta, va rog, cu un sfat in legatura cu asta? Ar putea fi sarcina extrauterina cumva? Ea a uitat luna trecuta sa ia prima pastila din folie si a avut contact sexual cam 4 zile dupa. Astept niste pareri, va rog.Ar trebui sa mearga la Urgente? Multumesc Offline #2 2010-03-18 22:15:13
Re: URGENTda daniela...cel mai bine ar fi sa mearga la medic...nimeni nu o poate diagnostica din cuvintele tale...poate fi de la apendice...sau rinichi...sau ovare...cel mai indicat ar fi sa mergeti repejor la spital... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-03-18 22:15:42
Re: URGENT
da, ar trebui sa mearga la spital, normal. nu la farmacie trebuia sa mearga prima data, chestia asta e anormala si vad ca e frecventa. la medic, fuguta, trebuie vazut ce este. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|