|
Nu esti logat.
Sunt nelamurita..#1 2007-09-09 17:03:51
sunt nelamurita..am si eu o intrebare si as dori sa ma ajute cineva cu un raspuns..ce simptome sunt cel mai des intalnite la o sarcina?intarzierea menstruatiei poate fi normala sau deja este un semn de alarma?am o intarziere de doua zile si deja sunt speriata,incat nici un test nu as avea curajul sa-mi fac..multumesc,sper sa primesc un raspuns!! Offline #2 2007-09-09 17:06:47
Re: sunt nelamurita..absenta menstruatiei e specifica sarcinii...o intarziere de 2 zile nu ne spune nimic...daca tot nu apare fa un test la 7 zile de la intarziere...si daca e negativ atunci poti exclude sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-09-09 17:25:48
Re: sunt nelamurita..da..din pacate,am avut contact sexual neprotejat..si acum am indoieli,mi-e teama..am niste dureri de cap care iarasi ma pun pe ganduri..nu sunt pregatita sa am un bebe dar nu stiu ce voi face daca se intampla! Offline #5 2007-09-09 17:28:05Re: sunt nelamurita..cred ca ar trebui sa te linistesti deocamdata; oricum ce s-a intamplat s-a intamplat si n-ai cum sa mai schimbi asta! deocamdata la 2 zile intarziere cred ca ar trebui sa te linistesti, poate vine totusi... dar sa stii ca si stressul poate intarzia menstra! asa ca asteapta... stiu ca e greu, dar n-ai ce sa faci... daca intarzie mai mult de 7 zile faci un test cum au zis si fetele... si vezi cum e; poate n-o sa fi insa nevoie multa bafta >< El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-09 17:42:16
Re: sunt nelamurita..pe viitor sa fi atenta sa nu mai ai contacte neprotejate..asta daca nu e prea tarziu.sa speram ca iti vine Offline #7 2007-09-09 17:44:29
Re: sunt nelamurita..da..multumesc pt raspunsuri...sper sa se rezolve k sunt prea tanara pt a avea bebe,chair daca imi place la nebunie..si totusi,i s-a mai intamplat cuiva pana acum asta?ce pot face daca el chiar este? Offline #8 2007-09-09 17:45:45
Re: sunt nelamurita..pai trebuie sa alegi...il ti sau nu...caz in care trebuie sa faci avort...dar hai sa nu ne pripim...si sa vedem ce se va intampla... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|