|
Nu esti logat.
Marvelon#1 2010-03-20 18:15:49
marvelonbuna sunt noua pe aici, am si eu o intrebare.am luat din prima zi de ciclu marvelon 21 si sunt in a 9 zi si tot continui sa am sangerari .ce as putea sa fac ? astept raspunsurile voastre .multumesc Offline #2 2010-03-20 18:26:07
Re: marvelonSi pe mine m-a tinut multe zile in prima luna si tot Marvelon am luat, dar pana la urma s-a oprit, a fost ok. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2010-03-20 18:35:45
Re: marvelonN-ai pentru ce. S-ar putea sa nu fie potrivite pentru tine si atunci va trebui sa le schimbi, dar dupa parerea mea asta se intampla doar din cauza ca organismul tau abia incepe sa se obisnuiasca cu pastilele, pentru ca ti-am zis, si eu am patit tot asa, vreo 8-9-10 zile am sangerat si pana la urma nu s-a dovedit a fi nicio problema Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2010-03-20 18:59:22
Re: marvelonsicer nu stiu ce sa fac,este a 9 zi de sangerare,ma gandeam sa le intrerup ....... Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-20 19:26:46
Re: marvelonFaza e ca nu e ok sa le intrerupi in timpul foliei, in sensul ca ar fi de dorit sa o termini. Dar, desigur, daca medicul ti-o cere, o faci. Uite, maine e duminica oricum, nu prea ai ce sa faci, asteapta pana luni sa vezi ce se mai intampla, CAT si DACA mai sangerezi si daca vezi ca e tot asa, mergi luni la medic. Oricum, nu te impacienta, cel putin nu pana ajungi sa vorbesti cu un medic ... Parerea mea e ca nu e nimic grav, e din cauza ca abia se obisnuieste organismul cu pastilele ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|