homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Furnicaturi in mana stanga

#1 2010-03-22 08:44:14

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Furnicaturi in mana stanga

Eram eu ieri intr-un supermarket si deodata, fara niciun motiv, a inceput sa ma furnice mana stanga, mai ales in palma, simteam cu tot sangele se scurge in jos spre palma si a inceput sa se inroseasca, sa se umfle si sa ma doara. Apoi, cam dupa 10 min, a inceput sa mi se umfle si degetul mare de la mana dreapta. M-a tinut asa vreo ora. Ce e asta?

qed

#2 2010-03-22 08:52:15

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

Re: Furnicaturi in mana stanga

aceeasi chestie am patit-o eu, dar la ambele maini, cand eram la coafor si am facut o reactie alergica la vopsea pt ca ma tinuse tampitu ala de coafez cu vopseaua pe cap mai mult decat era nevoie si mai e si blond care ataca mai tare.
am inceput sa simt furnicaturi in palma, ma mancau palmele si mi se umflasera. la fel si fruntea si in jurul fruntii. dupa ce am pus gheata mi-a trecut da  nu stiu daca e cazul si la tine rogva.. sad eu iti zic ce am patit eu

pc  lyssna

#3 2010-03-22 08:59:30

rogvaiv
Full member

Nu m-am vopsit in viata mea, deci chiar nu era cazul, plus ca nu aveam la ce sa fac reactie alergica, ma plimbam cu mainile in buzunar.
M-am speriat sa nu fac infart pe acolo si sa nu mor in public (o alta fixatie de-a mea), de muuulti ani am intepaturi in inima dar bag in mine cate 3 pastile de magneziu si trece.

qed

#4 2010-03-22 09:16:55

b4rbie
Sr. member

rogvaiv a scris:

Nu m-am vopsit in viata mea, deci chiar nu era cazul, plus ca nu aveam la ce sa fac reactie alergica, ma plimbam cu mainile in buzunar.
M-am speriat sa nu fac infart pe acolo si sa nu mor in public (o alta fixatie de-a mea), de muuulti ani am intepaturi in inima dar bag in mine cate 3 pastile de magneziu si trece.

am si eu aceeasi fixatie cu infarctul  rotfl2 mai ales ca de cateva ori mi s-a pus un junghi in bratul stang, incepand de la inima.
dar in cazul tau nu cred ca poate fi vorba de infarct, mai ales ca zici ca s-a inrosit si te manca. in cazul infarctului din cate am auzit, e adevarat ca apare o durere in brat, cu furnicaturi, dar doar atat, fara mancarimi sau inrosire asa ca stai linistita gravidutza mica ca faci rau bebelului  acklad

glumeam, biciuieste-ma  sm

pc  lyssna

#5 2010-03-22 12:03:25

rogvaiv
Full member

Nu te biciuiesc ca dupa aia te superi pe mine si nu mai am partenera de plimbat copiii in parc  diablo
Ma duc sa bat in dulap.

qed

Publicitate

loading...

#6 2010-03-22 12:04:57

b4rbie
Sr. member

rogvaiv a scris:

Nu te biciuiesc ca dupa aia te superi pe mine si nu mai am partenera de plimbat copiii in parc  diablo
Ma duc sa bat in dulap.

offtopic :  puss esti tare scumpa  happydance

pc  lyssna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.