|
Nu esti logat.
Sanii dor foarte tare-2#20 2007-08-06 22:24:09
Re: sanii dor foarte tareandreiuta_4u sa nu uiti si poate imi comunici ce iti spune doctorul...tare as vrea sa existe o solutie... Offline #21 2007-08-07 12:44:57
Re: sanii dor foarte tareda argy o sa-ti comunic ce o sa-mi zica,dar mai am de asteptat ca doctora vine pe 20 din concediu! Offline #22 2007-08-07 12:47:57
Re: sanii dor foarte tareargy...eu as face totusi testul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-09-06 10:01:03
Re: sanii dor foarte tarebuna argy acum cateva minute am venit de la medic,in sfarsit am ajuns!ce mi-a zis ,este posibil sa am ovar polichistic dar asta se va vedea doar la analize si sa-mi faca o ecografie,dar este o problema ...............iau anticonceptionale si facnd aceste analize nu se va vedea clar ce am,deci treb sa fac pauza cam 1 luna de zile sa nu mai iau anticonceptionale si dupa sa ma duc sa-mi faca toate analizele si sa-mi puna un diagnostic!deci prin urmare nu am aflat mare lucru!eu mai am o sap si ceva de luat pastile dupa care o sa fac pauza de o luna si sa ma duc din nou la medic!o sa te tin la curent cu ce o sa-mi spuna!tu ai mai facut ceva,ai mai fost la medic? Offline #24 2007-09-06 11:26:51
Re: sanii dor foarte tareargy .. si eu am patit la fel .. fa testul ala rapid tare k sa fii sigura .. si eu am zis k nu are cum sa fiu insarcinata si uite k am ramas .. avand incredere in partener .. oricum e vina amandurora in caz de ceva .. multa sanatate Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-06 11:50:35
Re: sanii dor foarte taresi eu as face totusi testul. pentru linistea sufleteasca macar. Offline #26 2007-09-09 22:41:11
Re: sanii dor foarte tareargy ai citit mesajul meu?da-mi un semn! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|