homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma simt ca .....

#1 2010-03-22 22:54:48

knu
Banat
Inregistrat: 2010-03-20

Ma simt ca .....

...

Ultima oara a fost editat de knu (2010-03-23 00:29:22)

#2 2010-03-22 23:17:58

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: Ma simt ca .....

knu imi pare rau ptr tine sad nu stiu cine e prietena ta si cum ai aflat ca ea posta pe forum..dar daca ea ti-a zis nu e nici un secret deci trebuia sa anticipeze ca te va roade curiozitatea...
eu una nu i-am zis prietenului meu de forum tocmai ptr a nu-mi invada nimeni teritoriu

#3 2010-03-22 23:19:37

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

sad
Mi-e mila de tine pentru ca se citeste disperarea printre posturile tale dar nu a fost deloc frumos din partea ta sa-i vorbesti atat de urat mai ales stiind ca trece printr-o perioada foarte grea si stresanta. Si mai ales sa intri aici sa o "spionezi". La fel a facut la un moment dat si prietenul meu si sincer nu o sa-l iert niciodata ca m-a obligat oarecum sa ma cenzurez, sa nu mai pot sa scriu ce simt sau ce gandesc pentru ca trebuie sa ma gandesc de doua ori inainte sa o fac sa nu interpreteze el gresit si de asta ii inteleg furia si supararea ei.
Poate in timpul asta cat veti fi despartiti o sa va dati seama amandoi de mult lucruri si o sa vedeti daca va puteti sau mai vreti sa va salvati relatia. Pe viitor incearca sa te gandesti de doua ori inainte sa faci un lucru sa nu lasi impulsurile sa te domine si apoi sa regreti pentru ca asta nu te va ajuta, din contra, si nu doar in relatia asta ci in general.
Orice s-ar intampla lasa disperarea ca nu e sfarsitul lumii ! Relatiile se termina si dupa 10 ani, incep altele si tot asa. Important e sa invatam ceva din ele si sa nu mai repetam greselile.

#4 2010-03-22 23:30:46

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

sincer nu e o greseala atat de mare....poate dupa ce va vor trece nervii si supararea va veti impaca

#5 2010-03-22 23:36:34

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

knu a scris:

Dar nu mi-a spus niciodata ca nu am voie sa intru pe forum.Cand stateam impreuna nu avea nici o problema.Si stiu ca am facut o greseala cum nu se putea altfel.Dra ea nu mai imi vorbise de foarte mult timp.si cand am reusit sa dau de ea a inceput sa imi spuna ca o stresez chiar daca nu imi raspundea.Am intrat pe forum numai sa vad ce i se intampla.E plecata in alta tara.Stiu ca si anul trecut cand a fost plecata a avut probleme cu depresia si imi faceam griji.Sincer imi faceam griji.Sunt un panicat si imi fac griji imediat dar asta sunt eu.Nu vreau sa fac lumea din jur sa sufere.Sau sa vad cum sufere si sa nu incerc sa ii ajut.Ajung enervant stiu dar nu pot sa ma potolesc.Anul trecut am mai avut doi prieteni care s-au despartit si ei si am incercat cat am putut sa ii fac sa se simta mai bine.Si nu stiu.Ma simt de parca tot ce incerc sa fac o fac de-a-n-doaselea.Daca ar stii acum oamenii ca postez aici nu stiu ce s-ar putea intampla.
Nici nu stiu daca sa las topicul acesta pana maine.Imi e frica ca voi face mai mult rau decat bine dar in acelasi timp simt nevoia sa vb cu cineva.Si in acelasi timp imi dau seama ca postul s-ar putea sa fac lumea sa s intristeze.Si sincer nu vreau asta.Dar simt sa ma destainui.Era iubita mea.Cea mai buna prietena>Singura care o mai aveam.Puteam sa vb orice cu ea.Dar s-a schimbat.Si nu stiu cand si de ce.

topicul nu mai poate fi sters...eu cred ca mai bine te-ai calma si ai lasa putin timpul sa treaca ...macar noaptea asta...poate ar trebui sa ii spui aici ca o iubesti mult...ar merita sa stie....printre altele sa ii spui de ce o iubesti, ce ti-a ramas in inima in special hjarta

Publicitate

loading...

#6 2010-03-22 23:41:37

_Summer_
Platinum member

Pai era culmea sa-ti interzica sa intri. A lasat la latitudinea ta ori tu trebuia sa-i respecti intimitatea asa cum nu-i controlezi (sper) telefonul mobil, arhiva de mess etc.
Trebuie sa intelegi ca oamenii se schimba in decursul timpului. Nu e intotdeauna un motiv la mijloc sau ceva intentionat, pur si simplu se intampla. nustiu

#7 2010-03-22 23:43:00

Madalina85
Addicted member

knu a scris:

Problema e ca suntem amandoi incapataanati si eu mai sunt si introvertit.Dar si cand rabufnesc mai mult rau imi fac decat daca as tace.

tu ai gresit rau in seara asta asa ca lasa incapatanarea la o parte....sau poate preferi sa nu te mai impaci cu ea neutral

#8 2010-03-22 23:46:47

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu nu inteleg nimic, dar se vede din ce ai scris ca tu o iubesti, si ar merita sa i spui si ei asta. Daca poti sa spui unor straini acat de mult o iubesti, spune-i si ei, lasa incapatanarea la o parte.

#9 2010-03-22 23:52:32

Madalina85
Addicted member

PillBlast a scris:

Eu nu inteleg nimic, dar se vede din ce ai scris ca tu o iubesti, si ar merita sa i spui si ei asta. Daca poti sa spui unor straini acat de mult o iubesti, spune-i si ei, lasa incapatanarea la o parte.

exact....orgoliul tau masculin ar trebui sa cedeze in fata iubirii hjarta

#10 2010-03-22 23:58:24

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu nu stiu de ce v-ati despartit deci mai mult de atat nu am ce spune.

Poate ar trebui sa adaug ca nu e nevoie de iubi, animalute si alte artificii, spune-i derios, ca de la adult la adult ce simti.

#11 2010-03-23 00:00:21

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Nu cred ca daca ii spui unei persoane te iubesc in fiecare mesaj trebuie sa iti raspunda la fel. Trebuia sa te gandesti ca are nevoie de o perioada de acomodare, o perioada pentru a se obisnui cu oamenii noi care o inconjoara ...
Daca ea ti`a spus ca o sufoci si ca are nevoie de o vreme sa se calmeze, sa isi puna in ordine sentimentele, trebuia sa ii dai timp, chiar daca pe tine te durea.

#12 2010-03-23 00:02:44

_Summer_
Platinum member

Poate ar trebui sa petreci mai putin timp la calculator si mai mult timp in lumea "reala". Cu siguranta nu te-ai mai simti asa singur si deprimat. Gandeste-te ca macar tu esti ACASA ori ea e singura printre straini. Cui ii e mai greu !?

#13 2010-03-23 00:03:38

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ce simti tu e mai mult dependenta decat iubire. Ti-ai pierdut reperul si nu mai stii ce sa faci si incotro sa o iei. Esti obisnuit sa fii condus de cineva - in cazul de fata de iubita - si acum ca ea si-a dorit un moment de liniste doar pentru ea (nici macar nu ti-a zis ca vrea sa va despartiti), TU i-ai dat cu piciorul si i-ai zis lucruri pe care "credeai ca nu o sa i le spui niciodata" ... si cu ocazia asta ti-ai pierdut si bara de sustinere si esti in cadere libera.
Da, ai avut dreptate cand ai zis ca problema e la tine, pentru ca depinzi 100% de persoana de langa tine pentru ca nu poti sa te sustii singur... si nici macar nu ai avut curtoazia sa o termini amiabil, tot tu ai fost cel care s-a aricit si a aruncat cu vorbe dure.
Gandeste-te la o modalitate de a-ti creste self-esteemul pentru ca nicio femeie (care nu e fetisista) nu-si doreste un copil de crescut in postura barbatului de langa ea

#14 2010-03-23 00:12:42

_Summer_
Platinum member

Daca te referi ca nu ai putut sa te desprinzi de calculator e foarte grav. Gandeste-te ca in viata ai nevoie de oameni, de prieteni, de rude, de familie, de relatii sociale mai exact. Daca nu ma insel ea tot timpul se plangea ca nu faceti nimic si cand mai ieseati in oras era sarbatoare ohoho. Asta nu e viata si e normal sa intervina in felul asta monotonia, plictiseala si apoi sa se instaleze aceea stare de confuzie.
Tu trebuie sa lucrezi mult la tine pentru ca repet, poate va impacati sau nu, dar poate vei avea alte relatii si se vor termina la fel daca tu nu schimbi unele chestii la tine.

#15 2010-03-23 00:36:30

_Summer_
Platinum member

Come on !  roll

#16 2010-03-23 00:41:00

knu
Banat
Inregistrat: 2010-03-20

@ cineva important : Te iubesc si te voi iubi toata viata.As vrea sa iti dau inima mea la fel cum ti-am dat-o cand ne-am cunoscut.Te rog sa te gandesti la primele momente impreuna cand ai nevoie de alinare.Atunci cand erai suparata si am incercat sa te fac sa te simti mai bine.Atunci cand te chemam la mine,nici nu mai stiu cate si cate motive am folosit ca sa te chem.Cand stateam impreuna si vorbeam pana dimineatza ca doi nebuni.Cand ti-am adus prima floare .Inca mai am floarea care trebuia sa ti-o dau la absolvire.Stiu ca tii la mine dar vreau sa stiu ca sunt iubit nu vreau sa fiu privit ca un  copil.Vreau sa fiu barbatul tau si sa am grija de tine.Acesta era singur meu vis realizabil.Te voi iubii mereu.Inteleg acum ca esti precum o pasare.Iar o pasare nu va fi niciodata fericita in cusca.Imi pare rau pt ca  nu am vazut mai din timp.

Rog fumos moderatorul sa stearga topicul.Nu pot sa las sa vada ce s-a vorbit.Va rog din suflet nu vreau sa o mai fac sa sufere.O inima infranta e de ajuns pe lumea asta.As fi vrut a mea sa fie si singura.

Ultima oara a fost editat de knu (2010-03-23 01:22:29)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.