|
Nu esti logat.
Ma simt ca .....#1 2010-03-22 22:54:48
Ma simt ca ........ Ultima oara a fost editat de knu (2010-03-23 00:29:22) Offline #2 2010-03-22 23:17:58
Re: Ma simt ca .....knu imi pare rau ptr tine nu stiu cine e prietena ta si cum ai aflat ca ea posta pe forum..dar daca ea ti-a zis nu e nici un secret deci trebuia sa anticipeze ca te va roade curiozitatea... Offline #3 2010-03-22 23:19:37
Re: Ma simt ca .....
Offline #4 2010-03-22 23:30:46
Re: Ma simt ca .....sincer nu e o greseala atat de mare....poate dupa ce va vor trece nervii si supararea va veti impaca Offline #5 2010-03-22 23:36:34
topicul nu mai poate fi sters...eu cred ca mai bine te-ai calma si ai lasa putin timpul sa treaca ...macar noaptea asta...poate ar trebui sa ii spui aici ca o iubesti mult...ar merita sa stie....printre altele sa ii spui de ce o iubesti, ce ti-a ramas in inima in special Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-22 23:41:37
Re: Ma simt ca .....Pai era culmea sa-ti interzica sa intri. A lasat la latitudinea ta ori tu trebuia sa-i respecti intimitatea asa cum nu-i controlezi (sper) telefonul mobil, arhiva de mess etc. Offline #7 2010-03-22 23:43:00
tu ai gresit rau in seara asta asa ca lasa incapatanarea la o parte....sau poate preferi sa nu te mai impaci cu ea Offline #9 2010-03-22 23:52:32
Offline #11 2010-03-23 00:00:21
Re: Ma simt ca .....Nu cred ca daca ii spui unei persoane te iubesc in fiecare mesaj trebuie sa iti raspunda la fel. Trebuia sa te gandesti ca are nevoie de o perioada de acomodare, o perioada pentru a se obisnui cu oamenii noi care o inconjoara ... Offline #12 2010-03-23 00:02:44
Re: Ma simt ca .....Poate ar trebui sa petreci mai putin timp la calculator si mai mult timp in lumea "reala". Cu siguranta nu te-ai mai simti asa singur si deprimat. Gandeste-te ca macar tu esti ACASA ori ea e singura printre straini. Cui ii e mai greu !? Offline #13 2010-03-23 00:03:38Re: Ma simt ca .....Ce simti tu e mai mult dependenta decat iubire. Ti-ai pierdut reperul si nu mai stii ce sa faci si incotro sa o iei. Esti obisnuit sa fii condus de cineva - in cazul de fata de iubita - si acum ca ea si-a dorit un moment de liniste doar pentru ea (nici macar nu ti-a zis ca vrea sa va despartiti), TU i-ai dat cu piciorul si i-ai zis lucruri pe care "credeai ca nu o sa i le spui niciodata" ... si cu ocazia asta ti-ai pierdut si bara de sustinere si esti in cadere libera. Offline #14 2010-03-23 00:12:42
Re: Ma simt ca .....Daca te referi ca nu ai putut sa te desprinzi de calculator e foarte grav. Gandeste-te ca in viata ai nevoie de oameni, de prieteni, de rude, de familie, de relatii sociale mai exact. Daca nu ma insel ea tot timpul se plangea ca nu faceti nimic si cand mai ieseati in oras era sarbatoare ohoho. Asta nu e viata si e normal sa intervina in felul asta monotonia, plictiseala si apoi sa se instaleze aceea stare de confuzie. Offline #15 2010-03-23 00:36:30
Re: Ma simt ca .....Come on ! Offline #16 2010-03-23 00:41:00
Re: Ma simt ca .....@ cineva important : Te iubesc si te voi iubi toata viata.As vrea sa iti dau inima mea la fel cum ti-am dat-o cand ne-am cunoscut.Te rog sa te gandesti la primele momente impreuna cand ai nevoie de alinare.Atunci cand erai suparata si am incercat sa te fac sa te simti mai bine.Atunci cand te chemam la mine,nici nu mai stiu cate si cate motive am folosit ca sa te chem.Cand stateam impreuna si vorbeam pana dimineatza ca doi nebuni.Cand ti-am adus prima floare .Inca mai am floarea care trebuia sa ti-o dau la absolvire.Stiu ca tii la mine dar vreau sa stiu ca sunt iubit nu vreau sa fiu privit ca un copil.Vreau sa fiu barbatul tau si sa am grija de tine.Acesta era singur meu vis realizabil.Te voi iubii mereu.Inteleg acum ca esti precum o pasare.Iar o pasare nu va fi niciodata fericita in cusca.Imi pare rau pt ca nu am vazut mai din timp. Ultima oara a fost editat de knu (2010-03-23 01:22:29) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|