homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vegetatii? negi? ajutor va rog-7

#115 2008-05-13 17:50:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: vegetatii? negi? ajutor va rog

ane_mona a scris:

ms crys_ty_na

cresti mare smile

happy with him...inlove with him...puss

#116 2008-05-16 18:57:59

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

am fost la doctorul de familie, sa-mi dea trimitere pt dermatolog..
si s-a uitat si mi-a zis sa stau linistita ca sunt doar papilele gustative big_smile si ca poate mi s-au parut mie mai dilatate de la ceva ce am mancat
sunt de-a dreptul paranoica big_smile
de azi nu ma mai studiez deloc ca am innebunit

#117 2008-05-16 18:58:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eram sigura ca nu e nimic wink

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#118 2008-05-16 19:05:24

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

smile ms evil pt sfaturi puss

#119 2008-05-16 19:07:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cu placere taisha! puss

voi sunteti terapia mea smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#120 2009-08-05 15:03:28

wabbit
Membru
Inregistrat: 2009-08-05

Salut,

Eu am fost diagnosticata cu HPV (tulpinile 40 si 51) acum 3 ani (adica cand aveam 19 ani) si in acesti 3 ani am avut un singur partener.
La o perioada relativ scurta dupa ce mi-au aprut verucile genitale i-au aparut si partenerului meu (cu care facusem in continuare sex neprotejat deoarece nu mi-am dat seama la timp ce am). Mie mi-au disparut spontan verucile inainte de a ajunge sa le cauterizez cu ceva, mi-au disparut complet dupa ce mi-a venit ciclu, insa partenerului meu nu i-au disparut si am fost cu el la un medic urolog care i-a prescris condiline. Si-a ars si el verucile si nu mi-au mai aparut nici mie nici lui de atunci, desi am continuat sa facem sex neprotejat.
Acum cateva luni ne-am despartit si bineinteles ca mi-am pus intrebarea cum sa incep o relatie noua cu cineva fara sa ii spun ce am si sa il expun riscului de a lua si el acest virus de la mine in cazul in care ni se rupe prezervativul. Asa ca am inceput sa ma documentez din nou despre analize, vaccine, samd si am decis sa imi fac un nou test adn-hpv in speranta ca nu mai am nimic (din moment ce au trecut 3 ani de atunci si mie nu mi-a mai aparut nici o veruca, asta in situatia in care tot acum cateva luni am facut o operatie de apendicita si modul meu de viata a fost foarte nesanatos - lucram 11 ore pe zi si in weekend uneori, dormeam mai putin de 5 ore pe noapte, sunt fumatoare inraita, am exagerat cu alcoolul de cele mai multe ori, mananc numai o data pe zi si atunci prostii de la fast-food-uri etc.....pe scurt conditiile erau mai mult decat ideale pt virus sa se manifeste din nou si teoretic ar fi trebuit sa am o imunitate destul de scazuta). Zis si facut, am repetat testul si mi-a iesit negativ. Speranta mea era ceva de genu 1% sa nu mai am virusul si s-a intamplat, insa ramane intrebarea daca exista cea mai mica posibilitate sa mai am hpv in organism.....si daca da, mai pot sa il transmit? Inca o intrebare ar fi: daca partenerul meu actual a avut si el HPV si acum nu se mai manifesta, exista posibilitatea sa mai iau ceva de la el si daca folosim prezervativ?

Multumesc anticipat

#121 2010-03-23 14:51:03

lauranic
Membru
Inregistrat: 2010-03-17

Apilarnilul este un produs apicol biologic activ, obtinut pe baza produselor din stup, vitalizant, biotrofic, tonifiant si psihotonic, potenteaza factorii naturali de aparare a organismului, a sistemului imunitar.

Este un complex de substante naturale, cu proprietati biostimulatoare si energetice asupra metabloismului in general.
Factorii biostimulanti naturali continuti in apiarnil sunt bogati in precursori ai hormonilor sexuali [continut relativ mare in testosteron] care actioneaza sinergic cu componentele din polenul crud si miere.

Daca doriti sa achiztionati puteti accesa urmatorul site

Multa sanatate

Ultima oara a fost editat de persifona (2010-03-23 17:35:45)

#122 2010-03-23 17:36:03

persifona
Vizitator

lauranic ai ban o zi pt reclama

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.