homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o problema :(

#1 2010-03-22 02:52:07

alex9023
Membru
Inregistrat: 2010-03-22

am o problema :(

Salut  am si eu o problema de ceva timp si nu stiu cum sa o rezolv, e cam rusinoasa treaba ptr un baiat dar totusi. sa va explic :
Cand fac sex ... la primul numar ajung la ejaculare mai greu.... uneori ma abtin ptr a nu fi prea scurta partida.  Cand vreau sa dau al 2-lea nr nu prea se mai ridica penisul... in fine cu greu se ridica.. si cand incerc sa penetrez am o senzatie ciudata pe capul penisului si im piere pofta de sex si instant se culca big_smile ce e grestit .... am vorbit si eu cu prieteni si nu stiu nici eii.... alti se lauda ca dau 3 - 4 numere .... si mie imi e rusine sa le zic ca eu nu-l dau nici pe al doilea ...

Astept pareri... si ce e de facut in cazul meu

Multumesc mult.....

P.S: Sincer mi-a fost foarte greu sa scriu acest post sad

#2 2010-03-22 06:31:05

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Re: am o problema :(

Unii sunt pregatiti pentru a 2a partida imediat ce au terminat-o pe prima iar altora le ia mai mult.. oricum, te sfatuiesc sa nu te iei dupa toti "cocosii" care pretind ca dau 3-4 numere. Nu ai de unde sa stii ce fac ei in dormitor...
Senzatia pe care o simti la penetrare... este cumva vorba de "sensibilizarea" penisului ? Adica acea senzatie neplacuta la atingere pe care orice barbat o are dupa orgasm ?
De cat timp ti-ai inceput viata sexuala ?

#3 2010-03-22 08:11:39

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Alex2 a scris:

, te sfatuiesc sa nu te iei dupa toti "cocosii" care pretind ca dau 3-4 numere. Nu ai de unde sa stii ce fac ei in dormitor...

Offtopic: Alex2,ai fi surprinsa cati pot. Si nu ma refer la cocosi d-aia 'in putere',de 25-30 de ani,ci la incepatori timizi si nesiguri,de 16-17 (ca eu la astia am avut si am acces)  ...acum nah,poate am avut eu norocul sa dau numai peste astia,dar nu mi se pare chiar cine stie ce performanta sa ai 3-4 partide,in conditiile in care o partida medie e de 15-20 min.

Ontopic: Alex,ai incercat sa maresti pauza intre 2 runde? Sa zicem ca termini prima oara,mai ramaneti prin pat,va mai alintati,mai vedeti un film,si sa va apucati abia dup-aia de runda a doua? Cat despre senzatia aia... daca e tipica reactie post-orgasmica,e clar. Inseamna ca incerci tu al 2lea numar mult prea repede. Daca,in schimb,e o senzatie neplacuta,eu cred ca ar fi cazul sa treci pe la doctor.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-03-22 08:12:39)

#4 2010-03-22 10:03:00

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

De acord cu Shine...mareste timpul dintre runde smile
Si de ce ti-ar fi rusine ca patesti asa? Doar nu esti singurul caruia i se intampla tongue Si la urma urmei...repetitia e mama invataturii wink) Treci la exersat smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2010-03-23 13:32:21

alex9023
Membru

Alex2 a scris:

Unii sunt pregatiti pentru a 2a partida imediat ce au terminat-o pe prima iar altora le ia mai mult.. oricum, te sfatuiesc sa nu te iei dupa toti "cocosii" care pretind ca dau 3-4 numere. Nu ai de unde sa stii ce fac ei in dormitor...
Senzatia pe care o simti la penetrare... este cumva vorba de "sensibilizarea" penisului ? Adica acea senzatie neplacuta la atingere pe care orice barbat o are dupa orgasm ?
De cat timp ti-ai inceput viata sexuala ?

cam de vreo 4 ani dar la inceput puteam acum .... nu prea

Publicitate

loading...

#6 2010-03-23 14:41:35

alex9023
Membru

ShineOfBlood a scris:

Ontopic: Alex,ai incercat sa maresti pauza intre 2 runde? Sa zicem ca termini prima oara,mai ramaneti prin pat,va mai alintati,mai vedeti un film,si sa va apucati abia dup-aia de runda a doua? Cat despre senzatia aia... daca e tipica reactie post-orgasmica,e clar. Inseamna ca incerci tu al 2lea numar mult prea repede. Daca,in schimb,e o senzatie neplacuta,eu cred ca ar fi cazul sa treci pe la doctor.

am incercat sa maresc timpu intre partide dar nu asa mult  cat sa dureze un film....

o sa incerc si asta ... dar cred k tot a colo o sa ajung...

am mai vorbit cu cineva de treaba asta si mi-a dat un sfat sa fac o pauza timp de cateva lunii fara contacte sexuale si dupa sa incerc sa nu ma mai abtin ...

credeti ca e buna teoria asta ?  ...

#7 2010-03-23 23:37:17

alex9023
Membru

purpleRain a scris:

Daca stai cateva luni fara sa faci sex, in momentul cand vei face vei fi foarte excitat si iti va veni sa ejaculezi mai repede(datorita perioadei de abstinenta)...nu cred ca are legatura cu senzatia aceea pe care o ai la al doilea contact. Eu tind sa cred ca pauza dintre contacte e de vina, daca spui ca nici nu este atat de lunga cat sa vizionati un film. Nu e o regula ca al doilea contact trebuie sa aiba loc la scurt timp dupa primul, si prietenulmeu simte usturimi daca ne grabim. Mai bine astepti mai mult si iese bine decat sa te grabesti si sa nu iasa nimic. Important e sa iti multumesti partenera nu laudarosii cu 4 numere pe seara chicot

mersi de sfat big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.