|
Nu esti logat.
La cat timp de la un contact se pot lua antibiotice#1 2007-09-10 10:39:02
la cat timp de la un contact se pot lua antibioticein timp ce iei ac corect,dak vrei sa incepi sa iei antibiotice,cat timp trebuie sa treaca de la ultimul contact?adik,,,spermatozoizii traiesc 5-7zile nu?eu am amigdalita si nu mai pot sa o duc cu sirop si fervex k ma omoara de,,gat. Offline #2 2007-09-10 10:40:04
Re: la cat timp de la un contact se pot lua antibioticenu are nimic ... puteai sa iei chiar de sambata .... sa te faci bine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-09-10 10:53:21
Re: la cat timp de la un contact se pot lua antibioticeesti sigura dida?...k is km paranoica de felul meu. Offline #4 2007-09-10 11:45:21
Re: la cat timp de la un contact se pot lua antibioticekitty_024, intr-adevar puteai incepe si de sambata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|