|
Nu esti logat.
Secretie ingrozitoare!#1 2007-09-08 14:27:34
secretie ingrozitoare!fetelor, eu am o candida si gardnerella.incerc sa le tratez de mai multe luni insa nu cred ca am scapat inca. zilele trecute mi am pus iaurt.2 seri consecutive, a treia seara bioclin. cateva zile n a mai fost nici o secretie. chiar imi anuntam prietenele care au cam aceleasi probleme ca am vaga impresie ca in sfarsit e in regula. numai ca ieri, au curs din mine niste gogoloaie de m-am speriat. ca niste cheaguri albe, unele mucilaginoase, transparente, dar si o secretie alba.acum iar nu mi mai curge nimic....nu stiu ce sa mai cred.trebuie sa mi vina in cateva zile si apoi ma duc sa mi fac iar test de secretia, al nu stu catelea. oricum secretia aia cred ca indica o infectie, asa i? Offline #2 2007-09-08 15:11:40
Re: secretie ingrozitoare!te-ai spalat in vagin dupa ce ai pus iaurtul? sa nu fi fost de la el gogoloaiele alea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-09-10 08:49:28
Re: secretie ingrozitoare!m-am spalat aseara si am dat de o secretie mai abundenta decat de obicei. oare se poate scapa de aceste infectii: candida si gardnerella??????? Offline #4 2007-09-10 09:44:38
Re: secretie ingrozitoare!buna nani. si eu am aceeasi problema. sunt disperata, m am saturat sa tot fac tratamente. astazi ma duc sa mi fac din nou o lama. la mine secretia este abundenta doar dimineata cand ma ridic din pat. cred ca o sa mi fac si o antifungigrama, nu stiu exact ce presupune, dar ma interesez azi. Offline #5 2007-09-10 12:27:43
Re: secretie ingrozitoare!alexia, te rog frumos sa mi spui ce inseamna antibiograma si cum se face? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|