|
Nu esti logat.
Buna ziua#1 2010-03-23 17:44:11
buna ziuaam zis eu o intrebare ... ultimul doctor ginecolog la care am fost acum 2 sapt m-a diagnosticat cu chist ovarin pe partea dreapta si cu o valvogita sau ceva de genu asta nu prea inteleg scrisu de pe reteta ... mi-a prescris tantum rosa 10 pliculete, ovule klion si ovule cervugid pe care mai am cateva ovule de cervugid si ca anticonceptionale mi-a prescris diane 35 am luat 2 pastile si ma simt foarte rau de la ele si nu stiu ce sa fac .... sunt super molesita si fara pofta de mancare . am greturi si nu ma simt bine de loc . credeti k e indicat sa le intrerup si sa condult alt medic ? Offline #2 2010-03-23 18:17:08
Re: buna ziuajoze, mergi cat mai repede la medic Offline #3 2010-03-23 18:44:32
Re: buna ziuacrezi ca sunt de acomodare starile astea? Offline #4 2010-03-24 20:39:06
Re: buna ziuaParerea mea este sa nu intrerupi diane daca starile sunt suportabile. Si eu am avut astfel de reactii la inceput cu diane. Insa dupa aproximativ o saptamana, ele au incetat. Incearca sa iei un antivomitiv daca iti este foarte greata. Ajuta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|