homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua

#1 2010-03-23 17:44:11

joze
Membru
Inregistrat: 2010-03-23

buna ziua

am zis eu o intrebare ... ultimul doctor ginecolog la care am fost acum 2 sapt m-a diagnosticat cu chist ovarin pe partea dreapta si cu o valvogita sau ceva de genu asta nu prea inteleg scrisu de pe reteta ... mi-a prescris tantum rosa 10 pliculete, ovule klion si ovule cervugid pe care mai am cateva ovule de cervugid si ca anticonceptionale mi-a prescris diane 35 am luat 2 pastile si ma simt foarte rau de la ele si nu stiu ce sa fac .... sunt super molesita si fara pofta de mancare . am greturi si nu ma simt bine de loc . credeti k e indicat sa le intrerup si sa condult alt medic ?

#2 2010-03-23 18:17:08

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: buna ziua

joze, mergi cat mai repede la medic
daca iti e foarte rau de la ele nu te chinui, intrerupe-le

#3 2010-03-23 18:44:32

joze
Membru
Inregistrat: 2010-03-23

crezi ca sunt de acomodare starile astea?
inainte luam marvelon 21 si alea sunt mult mai usore decat diane .
ma crezi k nici nu stiu ce sa fac ? k dak ma duc la alt doctor imi prescrie alte medicamente si toot asa
faza e k tre sa ma duc peste o sapt inapoi sa imi faca ecografie si raze sa vada kt de mare e chistu
le iau pana at sau le intrerup si ii explic at ?

#4 2010-03-24 20:39:06

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Parerea mea este sa nu intrerupi diane daca starile sunt suportabile. Si eu am avut astfel de reactii la inceput cu diane. Insa dupa aproximativ o saptamana, ele au incetat. Incearca sa iei un antivomitiv daca iti este foarte greata. Ajuta.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.