homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test programare

#1 2010-03-21 18:13:51

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

test programare

buna! am si eu nevoie urgenta sa fiu ajutata la un test. care se pricepe.
Ce este un „algoritm” ?
Explicati sumar ce inseamna un „pointer”.
Unde sunt stocate valorile unui numar intreg?
Dar cele ale unui obiect de tip „Persoana”?
Enumeraţi conceptele principale aduse de modelul programării orientate - obiect?
Care dintre următoarele concepte se referă la polimorfism?
a)   alocarea statică    b)   tipuri statice    c)   legarea dinamică    d)   alocarea dinamică
Conceptul de clase derivate este implicat ?n:
a)   moştenire    b)   incapsulare        c)   ascunderea informaţiilor    d)   tipuri de date abstracte
Care este diferenţa dintre modificatorii de acces “public”, “protected” şi “private” folosiţi pentru membrii unei clase?
Explicaţi ce ?nseamnă valoarea “null” ?ntr-un limbaj orientat pe obiecte.
Explicati ce este o „structura”.

II.    Practica:
II.1.    Scrieţi o structura care să reprezinte o persoana. (Nume, Prenume, Varsta). Definiţia structurii trebuie să fie completă, corectă şi să ofere doar comportamentul indicat . (C/ C++/ C#)

va rog mult de tot. care ma poate ajuta.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#2 2010-03-21 18:15:13

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: test programare

Inceraca sa scrii ola ajutor teme scoala e un topic sticky.

#3 2010-03-21 19:31:04

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pai asta e cam o lucrare de aproape o ora, nu cred ca-si gasesti cineva timp sa ti-o rezolve cap-coada neutral Incearca Google, poate macar reusesti sa faci partea teoretica...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#4 2010-03-21 19:33:05

AdA_Ad9
Hero member

macar partea practica. la teoretica ma mai descurc cat de cat.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#5 2010-03-22 10:51:59

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

astea sunt notiuni de baza, pe care ar tb sa ti le insusesti, daca termini facultatea. crede-ma, nu sunt detalii de aruncat pe fereastra. la orice interviu te vei lovi de intrebarile astea, deci pune mana si invata.

Publicitate

loading...

#6 2010-03-22 13:23:43

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

offtopic: ea a cerut ajutor si nu sfaturi,daca nu o ajutati mai bine nu ii mai postati,care-i sensu .Da e mai usor sa fim ironici...

#7 2010-03-22 13:56:20

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

mel, ei nu au fost ironici. i-au spus clar fara nici un fel de ironie sa puna mana pe carte. eu in afara de trimis la topicul care trebuie nu ma bag, pur si simplu nu sunt adepta rezolvarii temelor altora.

#8 2010-03-22 14:17:27

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Pill nu la tine ma refeream smile ..ci ma refeream la chestia ca isi pierde viata degeaba.Nu e problema noastra ce face ea,e problema ei si e alegerea ei daca invata sau nu..a cerut doar un ajutor ,nu a fortat pe nimeni

#9 2010-03-22 15:35:48

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu zic ca am ajutat-o, daca i-am spus ca intrebarile alea nu sunt de tratat cu superficialitate, ci intrebari pe care o sa le auda la interviuri. sunt notiuni de baza; de regula intreviurile incep cu astfel de intrebari si nu trec mai departe daca pe astea nu le stii wink.
nu ar ajuta-o cu nimic sa-i dea cineva raspunsurile. tb ea sa le inteleaga si sa si le insuseasca.
melany, nu-ti imagina ca fata a intrebat ceva de genul "cum calculez logaritm in baza 14 din sin 247?/tg 38?" si noi am sarit rautaciosi cu "pune mana si invata". e vb de notiuni mult mai simple si care sunt de baza in domeniul ei.
in cazul asta, consider ca sfatul e cel mai bun ajutor smile.

#10 2010-03-26 10:46:16

AdA_Ad9
Hero member

dragele mele, va multumesc extrem de mult pentru sfaturile voastre extrem de folositoare. acest test nu era pentru mine. incercam sa ajut pe cineva. nu am de ce sa invat aceste notiuni caci nu ma voi lovi de ele. nu imi folosesc. nu are nici o legatura facultate care o fac eu cu programare. dar in fine. m-am convins inca o data ce a fost si ce a ajuns acest forum...o zi frumoasa!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.