|
Nu esti logat.
INTREBARE URGENTA???#1 2007-09-09 13:57:19
INTREBARE URGENTA???De o saptamanau inceput sa ma doara sani, nu sau intarit sunt moi si nici sfarcurile nu ma dor, ma dor doar la atingere sani iar dupa ce am contact sexual nu mai dor cateva minute si nici in timpul contactului, mie luna trecuta mi-a venit pe 8, ciclu il am cam neregulat de obicei imi vine cu 2 zile intaziere fata de luna trecuta. Si daca bag degetul in vagin colul uterin este foarte jos si vaginul este mai moale decat de obicei, ce insamna asta? este posibil sa fiu insarcinata. Eu folosesc metoda coitus intreruptus de 5 ani si nu am patit nimic pana acum si sper sa nu patesc nici acum. Astept un raspuns urgent. Merci mult Offline #2 2007-09-09 14:02:37
Re: INTREBARE URGENTA???e adevarat ca sanii dureros sunt un semn de sarcina...dar din pacate nu prea stiu ca sa ti raspund...s ar putea sa te doara din multe motive...nu neaparat o sarcina...eu zic sa nu te panichezi si sa astepti sa vezi ce se intampla cu menstra... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-09-09 14:10:13
Re: INTREBARE URGENTA???dar faptul ca colul uterin este foarte jos in vagin si vaginul este mai moale decat de obicei ce inseamana???? Offline #4 2007-09-09 14:11:08
Re: INTREBARE URGENTA???la asta nu stiu sa ti raspund din pacate...te va lamurii doctoressa maine...sau unele dintre fetele care stiu... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-09-09 14:13:52
Re: INTREBARE URGENTA???nu mai stie nimeni nici un raspuns???? Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-09 14:14:13
Re: INTREBARE URGENTA???Nu stiu daca colul uterin simtit mai jos e semn de sarcina sau nu, dar la mine asa simt cu 2-3 zile inainte de menstruatie in fiecare luna. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-09-09 14:17:01) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #7 2007-09-09 14:33:24
Re: INTREBARE URGENTA???peretii vaginali "catifelati" si colul uterin de consistenta redusa sunt semne de sarcina dar nu apar imediat, la fel si sanii durerosi. numai pe baza acestor semne nu se poate pune un diagnostic de sarcina, cel mai bine faci un test la 21 de zile de la contactul cu risc sau 7 zile de intarzaiere a menstrei. din cate vad eu tie inca nu ti-a intarzaiat, deci nu te panica Offline #8 2007-09-10 15:35:10
Re: INTREBARE URGENTA???nu mai stie nimeni nici un raspuns Offline #9 2007-09-10 15:47:50
Re: INTREBARE URGENTA???de unde iti dai seama ca colul tau uterin e jos si moale? ar trebui sa te verifici in fiecare zi ca sa iti dai seama cand a devenit moale...poate e asa moale de foarte mult timp...iar legat de sani....nu cumva trebuie sa iti vina avand in vedere ca luna trecuta a fost pe 8? de ce te sperii inainte sa o iei logic pe toate caile? mami de minuni Offline #10 2007-09-10 15:59:29
Re: INTREBARE URGENTA???yoyomi, dupa cum ai zis in primul mesaj, azi ar trebui sa-ti vina, daca e dupa regula cu 2 zile intarziere fata de luna precedenta nu? asa ca stai linistita, asteapta sa-ti vina menstruatia, nu te alarma, ok "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|