|
Nu esti logat.
GARDNERELLA#1 2009-06-28 13:07:48
GARDNERELLAbuna ziua.am si eu o problema: in urma unui examen de secretie am fost diagnosticata cu gardnerella si am primit tratament cu macmiror ovule 10 zile,dar dupa ce l-am terminat secretia era aceeasi cu miros si foarte abundenta.am mers la un alt medic si am facut un alt examen si rezultatul a fost o infectie c u streptococ gr b,am primit enhancin 625 mg si ovule klion 10 zile,flucoric 150 la 3 zile,insa secretia tot asa este.as dori sa va intrebde ce secretia nu a disparut si de ce rezultatele sunt diferite?va multumesc Offline #2 2009-06-28 19:18:56
Re: GARDNERELLApt ca inca nu ai scapat de infectie...cel mai bn e sa soliciti o antibiograma si o antifungigrama ca acolo vezi exact la ce substante e sensibila bacteria/ciuperca pe care o ai. Offline #3 2010-03-27 21:00:26
Re: GARDNERELLAbuna,cam de 2 saptamani am aflat ca am gardnerella ,am fost la ginecolog,si mi-a dat un tratament ,in prima faza iau doar Zanocin si Flamexin ---dar in timp ce am luat aceste pastile,am avut parte de contact sexual neprotejat! are vreo cauza?daca am facut-o ?ar trebui sa intrerup tratamentul? --> urmeaza sa iau si Ovule Cervugid + Atrican250---> la fel si partenerul urmeaza tratament cu Atrican250.... astept un raspuns....multumesc :disperat Offline #4 2010-03-27 21:47:28
Re: GARDNERELLASi eu am gardnerella asta..mi s-a dat flamexin, vitamina e forte si inca 2 medicamente care nu le retin, nu am reteta la mine acum. Offline #5 2010-03-27 21:51:26
Re: GARDNERELLAmie doctorul mi-a ca trebuie cu irigatorul ... imi e frica,nici nu stiu cum Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-27 22:11:30
Re: GARDNERELLAEu am citit pe aici si observ ca nu se recomanda irigatorul decat dupa actul sexual . Offline #7 2010-03-27 22:22:24
Re: GARDNERELLAmc mult pt raspuns! ... nu am mai avut probleme pana acum..si chiar nu stiam ce sa fac Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|