|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?#1 2010-03-21 16:37:56
sunt insarcinata?in urma cu 2 sapt mi am inceput viata sexuala iar la 3 zile de atunci trebuia sa mi vina ciclu.contactul sexual a fost neprotejat fara sa se scape in mine.de atunci am mai avut de vreo 3 ori relatii sexuale neprotejate insa fara a se scapa in mine .ideea este k nici acum dupa 2 saptamani nu mi a venit ciclu deja intru in a 3 a saptamana de intarziere.sunt insarcinata sau e doar o dereglare datorita faptului k mi am inceput viata sexuala? Offline #2 2010-03-21 16:43:15
Re: sunt insarcinata?
nu mai am rabdarea sa mai explic inca o data ce as vrea sa explic, dar am sa incerc totusi, pe scurt. Ultima oara a fost editat de moksha (2010-03-21 16:50:35) Offline #3 2010-03-21 16:44:33
Re: sunt insarcinata?poate fi o dereglare ( nu din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala- din orice alta cauza) sau poti fi insarcinata. doar un test de sarcina iti poate spune. fa unul la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat. coitul intrerupt pe care il practicati voi este o metoda nesigura, orientati-va spre alta Offline #4 2010-03-21 16:53:55
Re: sunt insarcinata?alexyc cate zile de intarziere ai?Daca ai deja o saptamana de intarziere a ciclului poti face un test de sarcina cu prima urina de dimineata si de regula e bine sa nu bei lichide inainte.Te mai asteptam cu amanunt.Pe viitor sa te orientezi la o metoda de contraceptie mai sigura ca coitul intrerupt e aproape egal cu zero daca esti in perioada fertila (folositi si voi macar prezervativul daca nu altceva). Ultima oara a fost editat de pulhac (2010-03-21 16:56:15) Offline #5 2010-03-21 23:44:47
Re: sunt insarcinata?buna.cam aceeasi problema o am si eu.ideea e ca trebuia sa imi vina menstruatia pe 7 si nu mi-a venit nici pana acum.am fost la medic si mi-am facut ecograf.mi-a zis ca ori trebuie sa imi vina ori este sarcina in prima luna.eu nu am avut niciodata menstruatia regulata si am microchisturi pe ovare.mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negativ.totusi ma sperie faptul ca nu imi vine si am sanii f tari de ieri.ajutati-ma va rog.ce credeti? Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-22 00:09:46
Re: sunt insarcinata?ancu, ai motive sa suspectezi o sarcina? Contacte neprotejate sau cu risc? Daca da, fa un test la 3 saptamani de la ultimul contact de acest gen. Daca nu, mergi la medic sa-ti dea ceva care sa-ti provoace menstruatia #7 2010-03-22 11:55:53
Re: sunt insarcinata?nu s=a terminat in mn dar stiu ca inainte elimina un lichid si imi este frica pt ca am luat f multe antibiotice Offline #8 2010-03-22 16:53:02
Re: sunt insarcinata?Da e adevarat ca acel lichid preejaculator poate contine destui spermatozoizi ca sa ramai insarcinata si la urma urmei e destul unul singur sa ajunga acolo unde trebuie si.....stii ce urmeaza.Oricum un test facut la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc sau la o saptamana de la intarzierea menstrei poate fi concludent. Ultima oara a fost editat de pulhac (2010-03-22 16:54:24) Offline #9 2010-03-28 17:16:58
Re: sunt insarcinata?va multumesc pt sfaturi insa nu sunt insarcinata am avut doar o intarziere km mare . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|