homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata?

#1 2010-03-21 16:37:56

alexyk
Membru
Inregistrat: 2010-03-21

sunt insarcinata?

in urma cu 2 sapt mi am inceput viata sexuala iar la 3 zile de atunci trebuia sa mi vina ciclu.contactul sexual a fost neprotejat fara sa se scape in mine.de atunci am mai avut de vreo 3 ori relatii sexuale neprotejate insa fara a se scapa in mine .ideea este k nici acum dupa 2 saptamani nu mi a venit ciclu deja intru in a 3 a saptamana de intarziere.sunt insarcinata sau e doar o dereglare datorita faptului k mi am inceput viata sexuala?

#2 2010-03-21 16:43:15

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: sunt insarcinata?

alexyk a scris:

in urma cu 2 sapt mi am inceput viata sexuala iar la 3 zile de atunci trebuia sa mi vina ciclu.contactul sexual a fost neprotejat fara sa se scape in mine.de atunci am mai avut de vreo 3 ori relatii sexuale neprotejate insa fara a se scapa in mine .ideea este k nici acum dupa 2 saptamani nu mi a venit ciclu deja intru in a 3 a saptamana de intarziere.sunt insarcinata sau e doar o dereglare datorita faptului k mi am inceput viata sexuala?

nu mai am rabdarea sa mai explic inca o data ce as vrea sa explic, dar am sa incerc totusi, pe scurt.

suna a morala, dar de ce ai inceput viata sexuala fara sa te protejezi? fara sa stii ce implica? sarcina NU este cel mai mare rau care ti s-ar putea intampla. te rog si insist fii mai constienta in ceea ce priveste sanatatea ta, e obligatoriu sa faci analizele pentru boli cu transmitere sexuala impreuna cu iubitul tau. NEAPARAT.

in al doilea rand, nu te pot sfatui decat sa mai astepti un pic si sa faci un test de sarcina, nu se poate preciza exact ce s-a intamplat, mai ales ca nu spui daca ai cicluri regulate sau nu. oricum, un control la ginecolog trebuie facut, e normal odata ce ti-ai inceput viata sexuala.

parerea  mea e sa mai astepti o saptamana si sa faci un test de sarcina. si sa devii mai constienta si mai matura, e pur si simplu pacat sa te imbolnavesti degeaba. sunt mii de boli de care nu stim cum sa ne aparam, dar de astea putem. si sunt boli serioase. te rog eu mult de tot gandeste-te la asta.

succes!

later edit: gargarita are dreptate, am luat ca etalon primul contact, dar de fapt trebuie intr-adevar, pentru a fi sigura, sa iei ca reper ultimul contact neprotejat si evident intre timp sa nu mai ai contacte neprotejate. deci fa un test la 3 saptamani de la ultimul contact.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-03-21 16:50:35)

#3 2010-03-21 16:44:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poate fi o dereglare ( nu din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala- din orice alta cauza) sau poti fi insarcinata. doar un test de sarcina iti poate spune. fa unul la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat. coitul intrerupt pe care il practicati voi este o metoda nesigura, orientati-va spre alta

#4 2010-03-21 16:53:55

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

alexyc cate zile de intarziere ai?Daca ai deja o saptamana de intarziere a ciclului poti face un test de sarcina cu prima urina de dimineata si de regula e bine sa nu bei lichide inainte.Te mai asteptam cu amanunt.Pe viitor sa te orientezi la o metoda de contraceptie mai sigura ca coitul intrerupt e aproape egal cu zero daca esti in perioada fertila (folositi si voi macar prezervativul daca nu altceva).

Ultima oara a fost editat de pulhac (2010-03-21 16:56:15)

#5 2010-03-21 23:44:47

ancu eu
Membru

buna.cam aceeasi problema o am si eu.ideea e ca trebuia sa imi vina menstruatia pe 7 si nu mi-a venit nici pana acum.am fost la medic si mi-am facut ecograf.mi-a zis ca ori trebuie sa imi vina ori este sarcina in prima luna.eu nu am avut niciodata menstruatia regulata si am microchisturi pe ovare.mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negativ.totusi ma sperie faptul ca nu imi vine si am sanii f tari de ieri.ajutati-ma va rog.ce credeti?

Publicitate

loading...

#6 2010-03-22 00:09:46

persifona
Vizitator

ancu, ai motive sa suspectezi o sarcina? Contacte neprotejate sau cu risc? Daca da, fa un test la 3 saptamani de la ultimul contact de acest gen. Daca nu, mergi la medic sa-ti dea ceva care sa-ti provoace menstruatia

#7 2010-03-22 11:55:53

ancu eu
Membru

nu s=a terminat in mn dar stiu ca inainte elimina un lichid si imi este frica pt ca am luat f multe antibiotice

#8 2010-03-22 16:53:02

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Da e adevarat ca acel lichid preejaculator poate contine destui spermatozoizi ca sa ramai insarcinata si la urma urmei e destul unul singur sa ajunga acolo unde trebuie si.....stii ce urmeaza.Oricum un test facut la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc sau la o saptamana de la intarzierea menstrei poate fi concludent.

Ultima oara a fost editat de pulhac (2010-03-22 16:54:24)

#9 2010-03-28 17:16:58

alexyk
Membru

va multumesc pt sfaturi insa nu sunt insarcinata am avut doar o intarziere km mare .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.